Волонтери здійснили мрію 7-річної Варі, яка пожертвувала своїми заощадженнями заради допомоги військовим (відео)

Першокласниця Варя пожертвувала всі свої гроші на бронежилет для військовослужбовця. Волонтери, на знак подяки маленькій захисниці, здійснили її давню мрію.

7-річна Варя Хлевницька з Кропивницького вразила своїм вчинком: всі гроші зі своєї скарбнички, які вона багато часу збирала на придбання телефону, дівчинка віддала на купівлю бронежилета українському військовслужбовцю. Дівчинку підтримала мама і допомогла реалізувати задумане. Оскільки цих грошей забракло для такої дорогої покупки, Варя почала продавати квіти та свої малюнки, щоб назбирати необхідну суму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річня Амелія Анісович на міжнародному благодійному марафоні Save Ukraine — #StopWar виконала пісню, яку в Україні співала у бомбосховищі (відео)

Волонтерів дуже зворушила сила духу та щирість Варі, тому вони вирішили здійснити її давню мрію – подарувати їй телефон. А оскільки до війни вони займалися продажем гаджитів, мали дещо для дівчинки на складі. Дивіться зворушливий сюжет про Варю, її діяльність задля допомоги військовим та подарунок для дівчинки від волонтерів:

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГерої обкладинки ТІМЕ знайшли одне одного: Юлія Павлюк відвідала сім’ю солдата ЗСУ, який допоміг їй під час евакуації з Ірпеня

Першокласниця Варя та її мама планують і далі волонтерити, адже сподіваються, що таким чином наблизять нашу перемогу і допоможуть військовим, які нас самовіддано захищають.

Більше новин