Герої обкладинки ТІМЕ знайшли одне одного: Юлія Павлюк відвідала сім’ю солдата ЗСУ, який допоміг їй під час евакуації з Ірпеня

Вони знайшлися: жителька Ірпеня з крихітною донечкою знайшла родину військового, разом з яким потрапили на обкладинку журналу ТІМЕ
time.com

Юлія Павлюк, що з маленькою донечкою під час евакуації з Ірпеня потрапила на обкладинку всесвітньовідомого журналу ТІМЕ, віднайшла сім'ю військового, який їй допомагав.

Поділитися:

Герої обкладинки всесвітньовідомого журналу ТІМЕ за квітень знайшли одне одного. Мешканка Ірпеня Юлія Павлюк у нападі розпачу зображена на обкладинці поруч з військовим ЗСУ, що несе її крихітну доньку Емму на руках – це кадр з евакуації з Ірпеня. Наразі Юлія з донькою та чоловіком перебувають у безпеці, на Рівненщині. І виявилося, що з Рівненщини родом і військовий, який їм так допоміг. Тож ТСН організувала зустріч родини Павлюків з сім'єю військового ЗСУ Влада. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всесвітньо відомі видання, які підтримали Україну обкладинками (Vogue, TIME, ELLE)

Юлія Павлюк дивиться на згадану вище обкладинку і каже:

"Це обкладинка жунралу ТІМЕ, де безпосередньо я та солда ЗСУ, що тримає нашу манюню на ручках".

ТаймФОТО: time.com/Maxim Dondyuk

Після виходу цього журналу ТСН вже зняли сюжет про історію порятунку Юлії та Емми. Після цього сюжету 19-річний військовий ЗСУ Влад сам відгукнувся. Він запитав у Юлії, як вона, як Емма. Юлія зізнається:

"Я була дуже щаслива, що він живий, що з ним все гаразд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Син почав прикривати мене, а я плакала: "Не смій, синок, ти дуже молодий"" (історія родини, яка евакуювалася під обстрілами з Ірпеня)

У ТСН допомогли розшукати родину бійця і поїхати до неї в гості з подякою за такого мужнього сина. Батьки Влада кажуть, що були приголомшені, побачивши сина на обкладинці TIME. Мама зі сльозами на очах розповідає:

"Я знала, що він не зовсім у безпечному місці, я це розуміла, як матір я це відчувала, у мене спочатку був великий шок".

А батько додає:

"Не було слів, тільки гордість, емоції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «В окупованих містах іде боротьба за наші душі», – у «Сніданку. Онлайн» про життя в Мелітополі розповіла Тетяна Кумок

Влад наразі перебуває на службі, тому говорити телефоном не міг, але надіслав повідомлення, щоб мама зачитала:

"Дуже радий, що Емма та її сім'я у безпечному місці. Хочу побажати мирного неба як їм, так і всім нашим українцям. Я впевнений, що ми сильна нація і за нами правда, і саме тому ми переможемо. Слава Україні!"

Влад має 2-х молодших сестричок та молодшого брата. Сестрички передали йому вітання:

"Ми його любимо і дуже ним пишаємося. Хочемо, щоб він повертався скоріше додому!"

А брат як вітання Владу та всім бійцям на всю околицю зірграв гімн України. Дивіться сюжет про цей душевний візит:

Новини по темі