"Здається, це перший в історії музичний виступ на ЧАЕС", — Святослав Вакарчук виступив на звільненій від рашистів атомній станції

Лідер гурту "Океан Ельзи" відвідав ЧАЕС та виконав декілька пісень.

Тренер "Голосу країни" та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який сьогодні, 14 травня, святкує свій день народження, напередодні відвідав звільнену від російських окупантів Чорнобильську атомну станцію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Річниця аварії на ЧАЕС: як працювала ЧАЕС в окупації та як живе зона відчуження зараз

"Здається, це перший в історії музичний виступ на Чорнобильській атомній станції. Неймовірні працівники - сміливі і віддані своїй справі люди. Все буде добре!", — написав Святослав Вакарчук після виступу. 

ЧАЕС перебувала в окупації 37 днів та була звільнена від рашистів 2 квітня 2022 року. Радіаційний фон у Чорнобильській зоні після того, як нею прийшлась військова техніка, трохи піднявся. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВипадково зламала руку окупанту, коли мила підлогу: історія Людмили, що відбула 600-годинну робочу зміну на окупованій ЧАЕС у "Щоденниках війни"

Святослав Вакарчук від самого початку війни, яку розв'язала росія, активно підтримує як військових, так і вимушених переселенців: наприклад, співак вступив до лав ЗСУ, волонтерив разом з донькою Діаною у Львові та співав у центрі, який займається переселенцями. 

Більше новин