"Здається, це перший в історії музичний виступ на ЧАЕС", — Святослав Вакарчук виступив на звільненій від рашистів атомній станції

 Святослав Вакарчук виступив на звільненій від рашистів ЧАЕС

Лідер гурту "Океан Ельзи" відвідав ЧАЕС та виконав декілька пісень.

Поділитися:

Тренер "Голосу країни" та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який сьогодні, 14 травня, святкує свій день народження, напередодні відвідав звільнену від російських окупантів Чорнобильську атомну станцію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Річниця аварії на ЧАЕС: як працювала ЧАЕС в окупації та як живе зона відчуження зараз

"Здається, це перший в історії музичний виступ на Чорнобильській атомній станції. Неймовірні працівники - сміливі і віддані своїй справі люди. Все буде добре!", — написав Святослав Вакарчук після виступу. 

Вакарчук

ЧАЕС перебувала в окупації 37 днів та була звільнена від рашистів 2 квітня 2022 року. Радіаційний фон у Чорнобильській зоні після того, як нею прийшлась військова техніка, трохи піднявся. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВипадково зламала руку окупанту, коли мила підлогу: історія Людмили, що відбула 600-годинну робочу зміну на окупованій ЧАЕС у "Щоденниках війни"

Святослав Вакарчук від самого початку війни, яку розв'язала росія, активно підтримує як військових, так і вимушених переселенців: наприклад, співак вступив до лав ЗСУ, волонтерив разом з донькою Діаною у Львові та співав у центрі, який займається переселенцями. 

Новини по темі