Хто потрапив до команд зіркових тренерів у другому епізоді "Голосу країни"?

Ювілейний сезон шоу "Голос країни" обіцяє бути цікавим, але дуже непростим!

Ювілейний сезон шоу "Голос країни" обіцяє бути цікавим, але дуже непростим! Адже вже зараз зрозуміло, наскільки різні та наскільки сильні вокалісти починають формувати команди зіркових тренерів: Тіни Кароль, Потапа, Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука. Але отримати до себе в підопічні справжній Голос непросто! Це показав другий епізод вибору наосліп, в якому титани шоу-бізнесу ще завзятіше змагались за кожен талант.

Так, Святослав Вакарчук продемонстрував новий прийом, щоб схилити вокалістів на свій бік – співати їм! Це моментально підхопила Тіна Кароль, а от Потап та Олександр Пономарьов старались ще красномовніше переконувати вокалістів залізними аргументами.

Найпліднішим виявився день для топ-продюсера Потапа - до складу його команди увійшло аж четверо потенційних зірок великої сцени. Ними стали:  композитор та автор пісень з Білорусі Денис Ліс, впевнений та харизматичний вісімнадцятирічний рокер Микита Обушенко та одразу дві учасниці, що вже мають неабиякий досвід вокалісток – білявка Валерія Черевко й відома глядачам з минулого сезону Тетяна Решетняк. Разом з тими, кого Потап обрав минулого разу, учасників у його команді стало шестеро.

Рівно таку ж кількість унікальних голосів – шість – обрав за два епізоди і Святослав Вакарчук. До попередніх трьох вокалістів цього разу доєдналися: хіпстер з Донецька Дмитро Іващенко, чуттєва та щира Людмила Чеботіна з Москви та інтелігентний Андрій Пантюх з Полтавщини.

Тіна Кароль, намагаючись наздогнати своїх колег після минулого епізоду, виборола собі двох чудових вокалістів: "Дженіс Джоплін" проекту - Олену Діаманді та жінку, що співає, наче Тетяна Буланова - Інну Єгорову. Таким чином наразі у Тіни в команді вже троє учасників.

Найзваженішим та найспокійнішим був цього разу Олександр Пономарьов, який забрав до своєї команди тільки одну учасницю. Звичайно ж, нею стала найгарніша дівчина, що у цей день виходила на сцену –  чарівна білявка Тетяна Брянцева. Таким чином у золотого голосу України, як і у Тіни Кароль, в команді наразі троє вокалістів.

Нагадаємо, кожен із зіркових тренерів мусить обрати чотирнадцять унікальних голосів, з якими і боротиметься надалі за перемогу у проекті. Двоє із наставників наразі пасуть задніх, раз у раз програючи битви за цікавих вокалістів або ж ігноруючи їх. Можливо, Тіна та Олександр чекають на когось особливого? Дивись вже за тиждень, як мінятиметься ситуація на проекті "Голос країни" та до чого дійде зіркове протистояння у боротьбі за таланти! Рівно о 21:00 на каналі "1+1".

Дивитися відео повного випуску тут

Больше новостей