У програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом духмяної чіабатти з сиром та овочами, яку можна легко приготувати на сніданок.
Чіабатта – італійський хліб, який знаменитий своєю хрумкою скоринкою. Існує безліч різновидів чіабатти. Його роблять з білого пшеничного борошна з додаванням оливкової олії та молока. Полюбляють також запікати його із різними начинками всередині. До вашої уваги смачний рецепт ароматної чіабатти з овочами, яка готується за лічені хвилини.
Читайте також: 6 порад, як вибрати якісний і корисний хліб.
ЧІАБАТТА:ІНГРЕДІЄНТИ
Чіабатта – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Твердий сир – 70 г
Базилік – 30 г
Часник – 2 зубки
Томати чері – 6 шт.
Капуста пекінська – 1 шт.
Яйця перепелині – 4 шт.
Спеції за смаком.
Читайте також: Рецепти Руслана Сенічкіна: пиріг з овочами та рибою.
ЧІАБАТТА: ПРИГОТУВАННЯ
Не бійтеся готувати часник та цибулю на сніданок. Під час термічної обробки агресивний яскраво виражений смак цих продуктів зникне. Залишиться лише приємний апетитний аромат, - каже Руслан Сенічкін.
Коли обираєте качан капусти, важливо, щоб він був світлим, без зайвих плям, - зауважує телекулінар.
Помідори чері не потрібно розрізати навпіл, вони мають зберегти свій сік всередині, - підкреслює Руслан Сенічкін.
Замість перепелиних яєць можна взяти звичайні, - зазначає телеведучий.
Читайте також: 5 правил, як вибрати якісний і свіжий твердий сир.
Нагадаємо, е так давно Руслан Сенічкін поділився рецептом корисної граноли із вівсяними пластівцями, горіхами та медом.