Рецепти Сенічкіна: Запечена чіабатта з овочами
Духмяна чіабатта з сиром та овочами від телеведучого 1+1.
Риба з арахісом та перцем чилі: Рецепт Руслана Сенічкіна У програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом духмяної чіабатти з сиром та овочами, яку можна легко приготувати на сніданок.
Чіабатта – італійський хліб, який знаменитий своєю хрумкою скоринкою. Існує безліч різновидів чіабатти. Його роблять з білого пшеничного борошна з додаванням оливкової олії та молока. Полюбляють також запікати його із різними начинками всередині. До вашої уваги смачний рецепт ароматної чіабатти з овочами, яка готується за лічені хвилини.
Читайте також: 6 порад, як вибрати якісний і корисний хліб.
ЧІАБАТТА:ІНГРЕДІЄНТИ
Чіабатта – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Твердий сир – 70 г
Базилік – 30 г
Часник – 2 зубки
Томати чері – 6 шт.
Капуста пекінська – 1 шт.
Яйця перепелині – 4 шт.
Спеції за смаком.
Читайте також: Рецепти Руслана Сенічкіна: пиріг з овочами та рибою.
ЧІАБАТТА: ПРИГОТУВАННЯ
- Цибулю та часник дрібно нашаткувати. Підсмажити на гарячій пательні з додаванням невеликої кількості олії 1,5-2 хв.
Не бійтеся готувати часник та цибулю на сніданок. Під час термічної обробки агресивний яскраво виражений смак цих продуктів зникне. Залишиться лише приємний апетитний аромат, - каже Руслан Сенічкін.
- Нарізати пекінську капусту невеликими шматками. Вкинути на пательню до цибулі та часнику, усе ретельно перемішати та смажити ще 1-2 хв.
Коли обираєте качан капусти, важливо, щоб він був світлим, без зайвих плям, - зауважує телекулінар.
- Перед тим, як вимикати пательню, потрібно вкинути у страву кілька листочків базиліку та спеції за смаком.
- Відрізати верхню частину чіабатти ножем. Видалити із середини м’якоть.
- Всередину чіабатти викласти невеликий шар начинки із смаженої капусти.
- Зверху додати помідори чері.
Помідори чері не потрібно розрізати навпіл, вони мають зберегти свій сік всередині, - підкреслює Руслан Сенічкін.
- Твердий сир нарізати кубиками. Так само додати в чіабатту.
- Всередину розбити 4 перепелиних яйця так, щоб жовток залишився цілим.
Замість перепелиних яєць можна взяти звичайні, - зазначає телеведучий.
- Зверху посипати усе натертим сиром.
Читайте також: 5 правил, як вибрати якісний і свіжий твердий сир.
- Чіабатту з начинкою поставити в духовку при температурі 180 градусів на 20 хв.
Нагадаємо, е так давно Руслан Сенічкін поділився рецептом корисної граноли із вівсяними пластівцями, горіхами та медом.