Корисна гранола із вівсяними пластівцями, горіхами та медом: Рецепт Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
07:00
Будні

Руслан Сенічкін розповів, як приготувати улюблений сніданок американців.

Поділитися:

Правильний корисний сніданок – запорука енергії та хорошого настрою на весь день. У студії «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін навчив, як приготувати гранолу – традиційний солодкий сніданок американців.

Руслан Сенічкін наголосив, що варто розрізняти мюслі та гранолу.

Мюслі – це сухофрукти, насіння та вівсяні пластівці у сухому, не запеченому вигляді, без термічної обробки. Приготування ж граноли передбачає термічну обробку, – зауважив телекулінар

ГРАНОЛА: ІНГРЕДІЄНТИ

Вівсяні пластівці

Мигдаль

Кедрові горіхи

Волоські горіхи

Насіння льону

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цілющі властивості льону: очищення організму та покращення стану шкіри

Насіння соняшника

Мед

Яблучний сік

Вода

ГРАНОЛА: ПРИГОТУВАННЯ

1. Змішати горіхи та вівсяні пластівці.

Пропорції інгредієнтів ви вирішуєте самі. Якщо хочете, щоб гранола була з відчутним арахісовим присмаком, додавайте більше арахісу

2. Додати насіння соняшника, насіння льону.

3. Усе ретельно перемішати.

4. Викласти суміш на деко з пергаментом для запікання. Випікати суху суміш протягом 10 хв за температури 200 ⁰С.

5. Вийняти з печі. Обдати усе розчином води, меду, яблучного соку та додати трохи цукру.

Можна додати, наприклад, не яблучний, а манговий або апельсиновий сік. Справа у тому, що саме сік підсилює смак страви, – рекомендує телекулінар

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг води і соків від Олексія Душки

6. Знову поставити страву запікати на 40–45 хв, температура – 160 ⁰С.

Важливо помішувати страву, коли вона запікається. Так інгредієнти не прилипнуть один до одного

Готову страву можна розкласти у невеликі баночки та брати із собою у школу, в університет, на роботу.

Нагадаємо, нещодавно ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка розповів, які жири потрібно вживати, щоб схуднути.

Зіркові новини
Всі відео
Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю