Риба з арахісом та перцем чилі – рецепт Руслана Сенічкіна

Руслан Сенічкін розповів, як приготувати смажену рибу в арахісовому паніруванні.

Іноді, щоб приготувати смачну страву, потрібно просто поєднати незвичні продукти. У студії «» поєднав в одній страві рибу, арахіс, перець чилі та приготував нетрадиційну смажену рибу із пікантним соусом.

ІНГРЕДІЄНТИ

Філе риби – 400 г

Арахіс – 100 г

Яйце – 2шт.

Спеції за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

1. У блендері подрібнити арахіс.

2. В окрему тарілку розбити 2 яйця.

3. Занурити філе риби у яйце і обсипати подрібненими горіхами.

4. Обсмажити рибу з обох боків на пательні.

Риба готується досить швидко. Орієнтуйтесь, коли треба перевертати рибу, саме по горішках: коли вони підрум’янилися, можна перевертати рибу смажити на другий бік, – зазначив Сенічкін

Перед смаженням рибу або ж суміш для панірування можна посолити та поперчити. Однак телекулінар рекомендує цього не робити, натомість пропонує приготувати спеціальний пікантний соус для страви.

СОУС – ІНГРЕДІЄНТИ

Часник – 3 зубки

Оливкова олія – 1 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рибний соус – 1 ст. л.

Цукор – 1ст. л.

Оцет – 1 ст. л.

Кінза – 30 г

Зелена цибуля – 30 г

Перець чилі – 1 шт.

ПРИГОТУВАННЯ

1. До часнику послідовно додати оливкову олію, цукор, оцет, рибний соус, нарізану цибулю, кінзу та перець чилі.

2. Змішати до однорідної суміші.

3. Полити соусом шматочки смаженої риби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Окрім цього, на приготовану рибу можна видушити сік лайму, який надасть страві більш пікантного смаку та аромату.

Нагадаємо, нещодавно ведуча 1+1 Валентина Хамайко розповіла, .

Больше новостей