Подаруй яскраві емоції собі та тим, кого частуватимеш своєю випічкою! Деталі приготування дізнавайся у відео, поданих до кожного рецепту.
Смачні круглі тістечка із заварного тіста, які випікаємо всього хвилин 20. Потім наповнюємо ніжним кремом та «купаємо» у глазурі.
Тісто
Борошно – 150 г
Масло – 100 г
Сіль – дрібка
Цукор – 1 ст. л.
Молоко – 50 мл
Вода – 200 мл
Яйце – 4-5 шт.
Крем
Жовтки – 4 шт.
Еспресо – 1 скл.
Бейліз – 50 мл
Маскарпоне – 500 г
Кисломолчний сир – 200 г
Цукор – ½ скл.
Глазур
Білий шоколад – 100 г
Молоко – 50 мл
Фруктова суміш (наприклад, малинова, смородинова) – 35 г
Желатин – 7 г
Loading...
Тільки уяви, як на твоєму столі красуватиметься цей барвистий солоний пиріг. Щоправда, красуватиметься недовго, адже буде занадто смачним.
Тісто
Борошно – 250 г
Масло – 125 г
Сіль – дрібка
Сметана – 1 ст. л.
Холодна вода – 50 мл.
Начинка
Сир косичка – 50 г
Моцарела – 200-300 г
Шинка – 250 г
Шпинат – 600 г
Зелена цибуля – пучок
Кріп – пучок
Петрушка – пучок
Перець маринований – 3-4 шт.
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Мускатний горіх – дрібка
Loading...
Рум’яні та хрумкі пончики, «засніжені» кокосовою стружкою неодмінно здивують твоїх рідних та гостей.
Сир – 250 г
Розпушувач – ½ ч. л.
Яйце – 1 шт.
Сіль – дрібка
Борошно – 5-8 ст. л.
Ванільна паличка – 1 шт.
Курага – 10 шт.
Кокосова стружка
Loading...
Під час приготування цієї ароматної випічки Валентина Хамайко розкрила декілька секретів, завдяки яким твої кекси завжди будуть «на висоті».
1. Масло і яйця мають бути кімнатної температури.
2. Борошно для кексу має бути слабким (тобто у ньому міститься мінімальна кількість білка).
3. Для ідеальної текстури кексу потрібно додати збитих вершків або жирної сметани.
4. Ніколи інтенсивно не вимішувати тісто для кексу.
5. Глазурувати кекси краще на решітці, а під низ поставити деко.
Тісто
Масло — 180 г
Цукор — 290 г
Ванільний цукор — 10 г
Яйце + 1 жовток — 2
Борошно — 350 г
Цедра 2-х лимонів
Лимонний сік — 2 ст. л.
Сіль — ½ ч. л.
Сода — ½ ч. л.
Сметана – 200 г
Глазур
Білок — 1
Цукрова пудра — 200 г
Гілочка чебрецю
Сік лимона
Loading...
Якщо ти або твої гості люблять мультфільм «Коко», тоді обов’язково приготуй мексиканську булочку, якою смакують герої відомої анімації. Рецептом смаколика поділилася Валентина Хамайко, яка, до речі, озвучила українською одну з героїнь мультфільму. Деталі приготування дивись у відео.
Яблучне пюре — ¼ скл.
Бананове пюре —½ скл.
Кленоий сироп — 2 ч. л.
Аніс — 2 ч. л.
Родзинки — 1 ст. л.
Цедра апельсина — ½
Сіль —½ ч. л.
Яйце — 2 шт.
Вода —1/2 скл.
Цільнозернове борошно — 3 скл.
Дріжджі — 1 упаковка
Loading...
ЧИТАЙ ТАКОЖ:
1. ТОП-5 простих рецептів, із якими ти полюбиш гарбуз
2. Тірамісу за 15 хвилин: Десерт, що врятує від осінньої меланхолії
3. Лінивий торт: Рецепт для тих, хто любить смачно поїсти
4. Запіканка без цукру за 5 хвилин: Фірмовий рецепт Ольги Сумської
5. 3 морквяні десерти, що перевершать твої найсолодші мрії
Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.