Борщ без єдиної краплі води: спеціальна страва для ЗСУ (відео)

Унікальний борщ без води готують для наших воїнів. "Сніданок з 1+1" провів дегустацію страви для ЗСУ.

Борщ без води, бульйону та холодильника, який може зберігатися протягом 2-3 тижнів. Таку страву для ЗСУ готують українській вчителі в одному з коледжів на Дніпропетровщині. Просто у класі української літератури вчителі розгорнули власне виробництво. 

Loading...

Ідея страви належить пані Наталії, вчительці української мови. Саме вона придумала унікальний рецепт борщу для ЗСУ, який готує без єдиної краплі води у власному соку. Страву готують за спеціальною технологією у мультиварці, під великим тиском та при температурі 120 градусів. Після цього кожну порцію упаковують за допомогою вакуумної технології і відправляють на фронт, щоб порадувати смачною, домашньою стравою наших бійців. Вміст пакетика треба висипати в тарілку і залити окропом, і все, страва готова. У "Сніданок з 1+1" передали декілька порцій цього унікального борщу на дегустацію. Ведучі його спробували і були вражені смаком справжнього українського борщу. А ведуча "Сніданку з 1+1" Валентина Хамайко приготувала пампушки і часниковий соус до цього борщу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простий і швидкий рецепт заливного пирога з зеленню від Валентини Хамайко

Рецепт пампушок до борщу від Валентини Хамайко

Спочатку замішуємо тісто, потім залишаємо його на 1 годину. Після цього крутимо пампушки і залишаємо підійти на 10 хв. Далі запікаємо пампушки в духовці до рум'яної скоринки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати малосольні огірки з йодованою сіллю: рецепт від Євгена Клопотенка

Рецепт часникового соусу до пампушок

Пампушки Валентина Хамайко радить полити часниковим соусом.

Зелень треба дрібно нарізати, вичавити до неї часник, лимон, додати всі інші інгредієнти і перемішати. Отриманим соусом поливаємо пампушки, які ідеально доповнять смак борщу. Смачного!

Loading...

Більше новин