Простий і швидкий рецепт заливного пирога з зеленню від Валентини Хамайко
Рецепт смачного заливного пирога з зеленню
Простий, швидкий та легкий заливний пиріг з начинкою з зелені та яйця за рецептом Валентини Хамайко у "Сніданку з 1+1".
Заливний пиріг із зеленню
Інгредієнти
Для тіста:
- 350 г борошно
- 400 мл кефір
- 2 шт яйця
- 0,5 ч.л. сода
- 0,5 ч.л. сіль
Начинка
- 5 шт яйця
- 1 пучок зелена цибуля
- на смак кріп
- сіль
Взагалі, у начинку можна додати цибулю, кріп, шпинат, петрушку, усе, що виросло на городі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як консервувати огірки та помідори без солі та чим її замінити при консервації (поради та рецепти від Євгена Клопотенка)
Рецепт приготування заливного пирога з зеленню
1. Підготувати начинку: відварити 5 яєць, почистити, нарізати дрібники кубиками.
2. Нарізати усю наявну зелень
3. З'єднати кефір та два сирих яйця, ззбити вінчиком чи виделкою. Додати пів чайної ложки соди та солі.
4. У цю суміш додати поступово борошно. Тісто має бути приблизно, як на оладки, але трохи густішим.
5. Перемішати начинку і підсолити.
6. Частину тіста викласти на дно форми ложкою. Викласти начинку і накрити другою половиною тіста.
7. Поставити випікатиу розігріту духовк уна 180 градусів до готовності.
Дивіться відеорецепт заливного пирога з зеленню від Валентини Хамайко: