Борщ без єдиної краплі води: спеціальна страва для ЗСУ (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Унікальний борщ для ЗСУ без єдиної краплі води: хто готує улюблену українську страву для військових (відео)
freepik.com

Унікальний борщ без води готують для наших воїнів. "Сніданок з 1+1" провів дегустацію страви для ЗСУ.

Поділитися:

Борщ без води, бульйону та холодильника, який може зберігатися протягом 2-3 тижнів. Таку страву для ЗСУ готують українській вчителі в одному з коледжів на Дніпропетровщині. Просто у класі української літератури вчителі розгорнули власне виробництво. 

Ідея страви належить пані Наталії, вчительці української мови. Саме вона придумала унікальний рецепт борщу для ЗСУ, який готує без єдиної краплі води у власному соку. Страву готують за спеціальною технологією у мультиварці, під великим тиском та при температурі 120 градусів. Після цього кожну порцію упаковують за допомогою вакуумної технології і відправляють на фронт, щоб порадувати смачною, домашньою стравою наших бійців. Вміст пакетика треба висипати в тарілку і залити окропом, і все, страва готова. У "Сніданок з 1+1" передали декілька порцій цього унікального борщу на дегустацію. Ведучі його спробували і були вражені смаком справжнього українського борщу. А ведуча "Сніданку з 1+1" Валентина Хамайко приготувала пампушки і часниковий соус до цього борщу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простий і швидкий рецепт заливного пирога з зеленню від Валентини Хамайко

Рецепт пампушок до борщу від Валентини Хамайко

пампушки

Спочатку замішуємо тісто, потім залишаємо його на 1 годину. Після цього крутимо пампушки і залишаємо підійти на 10 хв. Далі запікаємо пампушки в духовці до рум'яної скоринки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати малосольні огірки з йодованою сіллю: рецепт від Євгена Клопотенка

Рецепт часникового соусу до пампушок

Пампушки Валентина Хамайко радить полити часниковим соусом.

соус до пампушок

Зелень треба дрібно нарізати, вичавити до неї часник, лимон, додати всі інші інгредієнти і перемішати. Отриманим соусом поливаємо пампушки, які ідеально доповнять смак борщу. Смачного!

Новини по темі