Хрумтяники – це деруни з капусти. Рецептом простої і поживної страви у «Сніданку з 1+1» поділився Руслан Сенічкін.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як готувати ідеальні соуси та комбінувати їх зі стравами (поради Євгена Клопотенка)
Для порції хрумтяників знадобиться:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт смачної та корисної цвітної капусти з печерицями у вершках від Руслана Сенічкіна (відео)
Отже, щоб приготувати хрумтяники, або деруни з капусти, необхідно:
►Натерти капусту на тертці. Саме натерти, а не нашинкувати, бо так вона дасть більше соку, і зайва волога прибереться ще до початку смаження.
►Додати у миску з натертою капустою борошна або ж трохи манної крупи.
►Натерти 2-3- картоплини з половинкою цибулини.
►Перемішати натерту картоплю з капустою, додати яйце, видавити у суміш зубчик часнику.
►Порізати і додати зелень, сіль, перець, спеції за смаком.
►Смажити хрумтяники на середньому вогні на гарно розігрітій пательні на оливковій олії з вершковим маслом.
Смачного! Дивіться також ікринки з капустинки: ще один рецепт від Руслана Сенічкіна:
Loading...
ФОТО: pixabay.com/locrifa