Рецепт рулетиків із куркою та кунжутом від Руслана Сенічкіна

Ведучий 1+1 розповів, як приготувати смачні та ароматні булочки з начинкою.

У програмі «Сніданок з 1+1» популярний телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом смачної випічки з листкового тіста з курятиною та кунжутом.

Ведучий переконує, що не обов’язково готувати складну страву з безліччю інгредієнтів, щоб поласувати нею в колі близьких. Руслан Сенічкін пропонує  рецепт бюджетної та простої закуски з курятиною та кунжутом, яка точно не залишить вас байдужим.

РУЛЕТИКИ З КУРКОЮ: ІНГРЕДІЄНТИ

Філе куряче – 300 г.

Кріп – 30 г.

Кунжут – 100 г.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як боротися зі стресом, зайвою вагою та сухим волоссям за допомогою кунжуту

Листкове тісто – 400 г.

Кріп, спеції за смаком.

РУЛЕТИКИ З КУРКОЮ: ПРИГОТУВАННЯ

1. Тісто посипати борошном і розкачати качалкою.

2. Куряче філе порізати на середні шматочки та зробити з них відбивні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт запеченої чіабатти з овочами від Руслана Сенічкіна

Щоб страва була дійсно смачною, ні в якому разі не використовуйте заморожене філе, - каже ведучий 1+1.

3. Відбивні з курячого м’яса викласти тонким шаром на тісто. Зайве тісто відрізати ножем.

4. Додати спеції за смаком та посипати зверху порізаною зеленню.

5. Усе щільно загорнути трубочкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати мафіни з рибою

6. На деко вистелити пергамент, змастити його олією.

7. Рулет з тіста нарізати невеликими шматками, кожен з них потрібно потім занурити в кунжут.

Обов’язково переконайтеся перед готуванням, що насіння кунжуту – сухе, -  зазначає Руслан Сенічкін.

8. Усі шматочки викласти на деко та запікати у печі при температурі 180 градусів впродовж 40-45 хвилин.

Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився рецепт курячого шашлика з беконом.

Більше новин