Рецепт рулетиків із куркою та кунжутом від Руслана Сенічкіна
Ведучий 1+1 розповів, як приготувати смачні та ароматні булочки з начинкою.
Рецепт запечених млинців із сиром від Валентини ХамайкоУ програмі «Сніданок з 1+1» популярний телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом смачної випічки з листкового тіста з курятиною та кунжутом.
Ведучий переконує, що не обов’язково готувати складну страву з безліччю інгредієнтів, щоб поласувати нею в колі близьких. Руслан Сенічкін пропонує рецепт бюджетної та простої закуски з курятиною та кунжутом, яка точно не залишить вас байдужим.
РУЛЕТИКИ З КУРКОЮ: ІНГРЕДІЄНТИ
Філе куряче – 300 г.
Кріп – 30 г.
Кунжут – 100 г.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як боротися зі стресом, зайвою вагою та сухим волоссям за допомогою кунжуту
Листкове тісто – 400 г.
Кріп, спеції за смаком.
РУЛЕТИКИ З КУРКОЮ: ПРИГОТУВАННЯ
1. Тісто посипати борошном і розкачати качалкою.
2. Куряче філе порізати на середні шматочки та зробити з них відбивні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт запеченої чіабатти з овочами від Руслана Сенічкіна
Щоб страва була дійсно смачною, ні в якому разі не використовуйте заморожене філе, - каже ведучий 1+1.
3. Відбивні з курячого м’яса викласти тонким шаром на тісто. Зайве тісто відрізати ножем.
4. Додати спеції за смаком та посипати зверху порізаною зеленню.
5. Усе щільно загорнути трубочкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати мафіни з рибою
6. На деко вистелити пергамент, змастити його олією.
7. Рулет з тіста нарізати невеликими шматками, кожен з них потрібно потім занурити в кунжут.
Обов’язково переконайтеся перед готуванням, що насіння кунжуту – сухе, - зазначає Руслан Сенічкін.
8. Усі шматочки викласти на деко та запікати у печі при температурі 180 градусів впродовж 40-45 хвилин.
Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився рецепт курячого шашлика з беконом.