Схуднення до Нового року: 4 варіанти планки від фітнес-тренерки

Фігура до ялинки у «Сніданку з 1+1»: все про схуднення до Нового року.

Підготовка до Нового року триває вже повним ходом. І якщо з питанням, чи реально за три тижні втратити 10 кілограмів швидко та без шкоди для здоров’я вже розібрались, на черзі – фізичні вправи.

Фітнес-тренерка Ксенія Литвинова у «Сніданку з 1+1» розповідає основні техніки вправи «планка» та підсвічує найпоширеніші помилки при її виконанні:

«Дуже багато людей роблять планку неправильно, тому що вони або прогинають спину вниз, або піднімають її вгору, або лікті неправильно виставляють. Треба одразу для себе визначити, що планка – це абсолютна рівнина. Щоб покласти, наприклад, на спину грейпфрут – а він лежить. Планка – небезпечна вправа для багатьох, вона потребує техніки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як схуднути після гормонального збою: причини порушень, симптоми та поради по харчуванню (розказує гінеколог-ендокринолог)

Фітнес-тренерка наголошує, що перед вправами на планку потрібно обов’язково робити розминку. 

Докладно про техніки виконання вправ дивіться у відео на початку сторінки.

Для досягнення максимального ефекту до Нового року фітнес-тренерка Ксенія Литвинова радить проходити мінімум 6000 кроків на день та робити комплекс вправ із відео три рази на тиждень. Також, потрібно правильно харчуватися та пити воду. 

Що таке метеозалежність і як уникнути неприємних симптомів – дивіться поради лікаря-невропатолога

Loading...

Більше новин