Новий рік 2022 якої тварини: колір 2022 року, у чому зустрічати свято

Новий рік 2022: якої тварини, символ Нового року, талісман, яка кольорова гама

Новий рік 2022 рік кого: яка тварина є символом, яка колірна гама прийдешнього року.

Поділитися:

31 грудня годинникова стрілка проб'є дванадцяту ночі та весь світ зустріне Новий 2022 рік. Існує прикмета: "Як Новий рік зустрінеш, так його й проведеш". Усі очікують від нового періоду змін на краще, а отже й хочуть зустріти цю подію правильно. Який символ Нового року 2022 за східним гороскопом, яка у нього стихія та в якій колірній гаммі варто зустрічати Новий рік?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати якісну та безпечну новорічну гірлянду: поради експерта з якості товарів

Символ 2022 року: Новий рік якої тварини

На зміну металевому бику, за східним гороскопом, символом Нового року стає чорний водяний тигр. Стихія року — вода. Людина, народжена в такий самий рік проведе 2022 оптимістично та активно. Йому слід очікувати багато змін у житті, нові перевтілення. Можливо, захочеться змін у зовнішності або у професійній діяльності. Проте також таким людям слід бути обережними у своїх діях, адже вода є непостійною стихією. За китайським календарем рік тигра набуває чинності 1 лютого 2022 року та триватиме до 21 січня 2023 року. Ця дата постійно змінюється, адже пов'язана з місячним циклом.

чорний водяний тигр символ Нового року 2022

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучна ялинка: яку купити, на що звернути увагу при виборі? Коли пластикова ялинка може бути небезпечною (коментує експерт)

Кольорова гама Нового року: в яких відтінках зустрічати 2022

Через те, що символом року буде чорний водяний тигр, не дивно, що 2022 краще зустрічати в усіх відтінках блакитного: особливо слід звернути увагу на морські та бірюзові кольори. Також слід звернути увагу на класику — чорний колір теж в пріоритеті.

Ще однією стихією Нового року 2022 є дерево, тому можна зустрічати його ще в таких кольорах:

  • коричневий (всі відтінки)
  • бежевий
  • пісочний
  • золотистий
  • сріблястий
  • зелений (всі відтінки).

кольорова гама Нового року 2022

Для аксесуарів (сережок, каблучок, намист) рекомендуються такі камені: місячний, білий опал, перли, безбарвний сапфір, алмаз, циркон. Рекомендовані кольори — білий, блакитний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на грудень 2021: на кого чекає успіх, а на кого – нове кохання

На Новий рік 2022 слід відмовитись від таких розфарбувань:

  • котячий принт
  • неонові кольори
  • червоні відтінки.

Вважається, що тигр не любить настільки яскраві кольори та хижі принти, адже не підтримує конкуренцію з іншими тваринами. 

Дивіться сюжет, де Андре Тан розповів, як краще вдягнутися на новорічний корпоратив:

Новини по темі