Баклажан — один з найпопулярніших продуктів, з яким можна приготувати безліч смачних та оригінальних страв. Пропонуємо вашій увазі рецепт голубців з баклажанів, яким поділився Руслан Сенічкін у Сніданку з 1+1.
Як приготувати баклажанові голубці
На голубці:
- баклажан - 2 шт.
- фарш - 250 г
- рис - 100 г
- цибуля - 1 шт.
- спеції - на смак
Для соусу:
- сметана - 50 г
- томатна паста - 80 г
- вода - 100 мл
- спеції - на смак
Спосіб приготування:
- Нарізати баклажани тоненькими слайсами та легенько обсмажити. У фарш додати цибулю, сіль, перемішати.
- На баклажановий слайс викласти фарш, та загорнути, як голубці. Покласти рулетик у формочку для випікання. Загорнути інші слайси та наповнити ними форму.
- Для соусу взяти сметану, посолити, поперчити, додати томатну пасту та воду. Ретельно перемішати.
- Залити соусом баклажанові голубці у формі та посипати зверху натертим сиром.
- Запікати у духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин.
Loading...
Більше цікавих репцтів та новин дивіться у Сніданку з 1+1 у будні з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати ідеальну намазку з баклажанів: швидкий рецепт від Руслана Сенічкіна та лайфхак з TikTok