Едуард Насиров, гість програми «Сніданок з 1+1», разом з Русланом Сенічкіним приготував хумус за незвичайним рецептом. Нут, основний інгредієнт класичного хумуса, він замінив на буряк. Особливість цієї у страви у її простоті – усі складові має кожна українська господиня.
Хумус насичує організм вітамінами B, C, білком, фосфором, залізом, цинком і магнієм. – переконують експерти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які вітаміни потрібно вживати щодня для здоров’я та краси.
Буряк запечений 1 шт
Перець чилі 1/2
Часник 1-2 зубчики
Зіра
Тахіна (кунжутна паста)
Рослинна олія
Зелень за смаком
Сік половини лимона
Волоські горіхи
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодний суп із буряка від Руслана Сенічкіна.
ЯК ПРИГОТУВАТИ БУРЯКОВИЙ ХУМУС
Буряковий хумус може виступати як самостійна закуска чи у якості доповнення до рису, омлету тощо. – переконує Едуард Насиров.
Подавайте хумус з нарізаними соломкою морквою та болгарським перцем, крекерами, грінками або ж традиційними лавашем та пітою.
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом смачних пирогів із сухофруктами.