У Сніданку з 1+1 поділились простим і дуже смачним рецептом хрумких та ароматних осінніх дерунів з гарбуза. Ідеальні на сніданок, перекус або як легка вечеря із соусом. Лише кілька інгредієнтів і у вас на столі страва, яку точно захочеться повторити.
Радимо подавати зі сметаною або пікантним соусом, а для яскравішого аромату додати трішки часнику.
1. Підготуйте гарбуз. Почистіть та натріть на дрібній терці. Можна злегка підварити до стану аль денте, тоді деруни будуть ніжнішими.
2. Змішайте тісто. Додайте яйце, трохи солі, спеції, ложку майонезу (за бажанням) та борошно. Тісто має вийти м’яким, але не рідким.
3. Посмажте. Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії. Викладайте ложкою тісто та смажте на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
4. Подавайте. Ідеально – зі сметаною чи часниковим соусом.
Маленький секрет: дрібка мускатного горіха або щіпка паприки чудово підкреслюють природну солодкість гарбуза.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: