У Сніданку з 1+1 розповіли, як легко і швидко приготувати смачний зелений борщ з щавлем і кропивою.
Щавель надає борщу приємної кислинки, кропива – користі для здоров’я, а варені яйця роблять страву ще більш ситною.
1. У каструлю з холодною водою покладіть курячі стегна, лавровий лист і перець горошком. Доведіть до кипіння та варіть бульйон близько 30 хвилин.
2. Додайте нарізану картоплю, знову доведіть до кипіння.
3. Кропиву обшпарте окропом, дрібно наріжте й висипте в каструлю.
4. Слідом додайте щавель, спеції та при необхідності овочеву заправку.
5. Варені яйця наріжте кубиками та покладіть у борщ. Для більш ніжного смаку можна додати ложку вершкового масла.
6. Дайте борщу настоятися 15–20 хвилин під кришкою. Подавати зелений борщ найсмачніше зі сметаною та свіжим хлібом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: