Джамала у третьому ефірі "Танців з зірках" згадає перемогу на Євробаченні та розповість драматичну сімейну історію

Сьогодні ввечері ефір буде присвячений темі "Рік, який змінив моє життя". Зірки будуть відверто говорити про особисті речі, які змінили для них хід особистої історії.

Джамала на своїй сторінці Інстаграм вже зізналася, про що танцюватиме сьогодні. Зірка у парі Антоном Нестерко виконає традиційний кримсько-татарський танець у національному одязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк створювали триб'ют-номер в пам'ять про Григорія Чапкіса, легендарного танцівника та хореографа, суддю "Танців з зірками"

Це особливий танок для Джамали і ось що по темі "Рік, який змінив життя" розповідає сама співачка:

Насправді, тут можна було б перерахувати багато важливих подій — перемога на Новій хвилі, зустріч чоловіка, народження першої і другої дитини. Але є два роки, які для мене визначили історію: 2016 — поворотна в моєму творчому житті перемога на Євробаченні, «1944» — не тільки переможна пісня, але історія моєї родини, яка змінила хід цілого роду Джамаладінових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПереможниця Євробачення Джамала розповіла, як схудла на 12 кг та 

Звичайно, за ці 5 років я розповіла дуже багато про всі ці події. Але є дещо, про що я не говорила ніколи. У моїй к'артк'артани (прабабусі) було п'ятеро дітей. Наймолодша донька Сусана, яка не витримала двотижневого шляху в товарному вагоні по дорозі в середню Азію під час депортації. І четверо синів, яких прабабуся виростила, поставила на ноги.

І всім їм — Айяру, Сейяру, Айдеру, Ісмету — вдалося повернутися на батьківщину в Крим. Серед них мій рідний дідусь Айяр. Наскільки ж сильна любов і відданість рідним краям, не втомлююся цьому дивуватися кожен раз!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДжамала розказала Катеринi Осадчiй про свою пiдготовку до «Танців з зірками» (відео)

Не пропустіть третій ефір шоу "Танці з зірками" сьогодні в неділю 19 вересня о 21:00, в якому співачка розповість, як перемога на Євробаченні змінила її життя і чи зможе вона перевершити це досягнення у кар'єрі.

Більше новин