Джамала у третьому ефірі "Танців з зірках" згадає перемогу на Євробаченні та розповість драматичну сімейну історію

Танці з зірками
Джамала у "Танцях з зірках" згадає перемогу на Євробаченні і сімейну історію

Сьогодні ввечері ефір буде присвячений темі "Рік, який змінив моє життя". Зірки будуть відверто говорити про особисті речі, які змінили для них хід особистої історії.

Поділитися:

Джамала на своїй сторінці Інстаграм вже зізналася, про що танцюватиме сьогодні. Зірка у парі Антоном Нестерко виконає традиційний кримсько-татарський танець у національному одязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк створювали триб'ют-номер в пам'ять про Григорія Чапкіса, легендарного танцівника та хореографа, суддю "Танців з зірками"

Це особливий танок для Джамали і ось що по темі "Рік, який змінив життя" розповідає сама співачка:

Насправді, тут можна було б перерахувати багато важливих подій — перемога на Новій хвилі, зустріч чоловіка, народження першої і другої дитини. Але є два роки, які для мене визначили історію: 2016 — поворотна в моєму творчому житті перемога на Євробаченні, «1944» — не тільки переможна пісня, але історія моєї родини, яка змінила хід цілого роду Джамаладінових.

Джамала

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПереможниця Євробачення Джамала розповіла, як схудла на 12 кг та 

Звичайно, за ці 5 років я розповіла дуже багато про всі ці події. Але є дещо, про що я не говорила ніколи. У моїй к'артк'артани (прабабусі) було п'ятеро дітей. Наймолодша донька Сусана, яка не витримала двотижневого шляху в товарному вагоні по дорозі в середню Азію під час депортації. І четверо синів, яких прабабуся виростила, поставила на ноги.

Джамала бабуся

І всім їм — Айяру, Сейяру, Айдеру, Ісмету — вдалося повернутися на батьківщину в Крим. Серед них мій рідний дідусь Айяр. Наскільки ж сильна любов і відданість рідним краям, не втомлююся цьому дивуватися кожен раз!

Джамала

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДжамала розказала Катеринi Осадчiй про свою пiдготовку до «Танців з зірками» (відео)

Не пропустіть третій ефір шоу "Танці з зірками" сьогодні в неділю 19 вересня о 21:00, в якому співачка розповість, як перемога на Євробаченні змінила її життя і чи зможе вона перевершити це досягнення у кар'єрі.

Новини по темі