Маша Єфросиніна зізналась, як чоловік відреагував на її участь у Танцях з зірками

Коли зірка розповіла рідним про бажання вийти на паркет, «настала гнітюча тиша».

Нещодавно стало відомо, що популярна українська ведуча Маша Єфросиніна прийняла виклик боксера Дениса Берінчика та погодилася на участь у новому сезоні Танців з зірками. Як зізналася зірка сайту 1plus1.ua, таке рішення вразило її рідних, зокрема чоловіка та доньку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

«Коли я сказала, що мені запропонували участь у Танцях з зірками, настала гнітюча тиша... Чоловік сказав: «Ти розумієш, що це не просто платтячка одягнути? Пахати доведеться дуже багато, ти це розумієш?». Я відповіла: «Звісно, що ж я не танцювала! А ти розумієш, що я буду з партнером це все робити?..». «Тут усе на твоїй совісті», — сказав він мені (сміється).

Насправді Тимур мене дуже підтримує, адже знає, що я людина яка зажди розширює свої горизонти.

Поява у Танцях – це закономірна еволюція мого життя і мого розвитку. Для цього я відчуваю зараз сили, натхнення і впевненість. У мене великий шлях, ви знаєте. Тривалий час я була в зовсім іншій формі та навіть не могла мріяти про танці. Тимур усе це пройшов зі мною і чудово розуміє, як для мене важливо зробити щось нове».

Не менш цікавою була реакція сина та доньки Марії. Детальніше про це дивіться у відео, що вище.

Наразі інтригою нового сезону проекту Танці з зірками 2018 є те, з ким танцюватиме у парі Маша Єфросиніна.

Нагадуємо, що суддями танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

Більше новин