Всесвітньо відомий боксер вийде на паркет Танців з зірками

Танці з зірками

Спортсмен прийняв виклик Маші Єфросиніної.

Поділитися:

Триває #танціззіркамиchallenge, зіркова естафета учасників нового сезону легендарних оновлених Танців з зірками на 1+1, в рамках якого зірки передають танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у проекті. В результаті зіркового челленджу вся країна дізнається імена учасників, які будуть підкорювати глядачів своїми запальними танцями на паркеті у новому сезоні вже цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець Танців з зірками Ігор Кузьменко вперше стане батьком

Сьогодні свою відповідь на виклик, який кинула телеведуча Маша Єфросиніна, дав всесвітньо відомий боксер та володар титулу чемпіону світу у легкій вазі Денис Берінчик. На своїй сторінці у соціальній мережі спортсмен опублікував відео із боксерського рингу, у якому погодився взяти участь у новому сезоні проекту та виконав декілька танцювальних па. Окрім того, Денис передав #танціззіркамиchallenge майстру спорту зі спортивної аеробіки та тренеру Аніті Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільші досягнення нового учасника Танців з зірками Дениса Берінчика

Із ким із професійних танцівників вийде на паркет Денис Берінчик, глядачі 1+1 побачать у новому сезоні Танців з зірками. Також незабаром вся країна дізнається, чи прийме виклик спробувати танцювальні здібності на паркеті спортивна Аніта Луценко.

Нагадаємо, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів та зірок-учасників у порівнянні з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників та насолоджуватись їхніми запальними танцями на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов, а ось імена інших зіркових учасників та танцівників поки тримаються в суворій таємниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар розповіла, в яке особливе місце вирушить цього літа

Крім того, продюсери заінтригували глядачів можливою участю в проекті зірки американської версії шоу.


 

Новини по темі