10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

Танці з зірками
Маша Єфросиніна: Цікаві факти про ведучу, які вас здивують
Фото: bestin.ua

Ви будете вражені.

Поділитися:

Сьогодні, 25 травня, українська ведуча Маша Єфросиніна святкує 40-річчя.

За її плечима — низка телевізійних програм, зйомки в кіно, ведення Євробачення-2005, благодійні проекти, участь у Танцях з зірками... Ця успішна жінка прагне відкриватися по-новому та приємно дивувати своїх прихильників. 

А поки ми підготували 10 цікавих фактів про Машу Єфросиніну.

1. Марія любить танцювати. Особливо з маленьким сином Олександром. Під хіт «Вите надо выйти» вони разом станцювали незліченну кількість разів.

 

2. Багато хто вважає Марію «дуже правильною та ідеальною». Однак, як зізналася сама зірка, це зовсім не так. Вона носить лінзи, соромиться своїх колін, має шрам на підборідді та буває занадто емоційною.

3. У 20 років телезірка важила 85 кг. Зараз – 60 кг.

Я не сиджу на дієтах, але дотримуюся здорового харчування та багато займаюся спортом, — ділиться Маша.

 

4. «Обрізала ніс, видалила грудки Біша, обколола себе якимись страшними коктейлями, зробила собі вилиці, підтягнула очі та прибрала друге підборіддя. І це ще не все, що пишуть про моє обличчя», — говорить ведуча.

Але, з її слів, це все неправда. Маша справді приділяє велику увагу догляду за собою, а саме займається щоденним очищенням шкіри, не засинає нафарбованою, відвідує косметолога, користується масками для обличчя та спить у добре провітреній кімнаті.  

5. Серед Машиних табу в одязі: пуш-ап, зовсім прозорий одяг, фейкові речі.

«Якщо подивитися мої фото 15-20-річної давнини, то я вдягала одяг із рюшами, блискітками, ще й сильно фарбувалася. Але чим старшою стаєш, тим більше розумієш, що сексуальність виявляється в іншому  – в розмові, манерах, поведінці», — розповідає вона.

6. Сльози – один зі способів позбутися стресу, вважає Єфросиніна. На її думку, плакати варто на одинці з собою.

7. Маша бувала в багатьох українських містах. Серед тих, які «назавжди закарбовані» в її серці — Одеса, Львів, Луцьк, Харків та рідна Керч.

8. У чоловікові Маша цінує почуття гумору, відданість, вміння бути хорошим батьком, вміння слухати та інтелект.

9. Марія любить надихати жінок. Саме тому ділиться власним досвідом успіху й поразок у різних сферах свого життя на зустрічах «Ти у себе одна», а також на власному каналі YouTube. До речі, у своїх відео «Моя пятерочка» зірка постає у несподіваних, часто гумористичних, образах.

«У кожного своє життя, і моя місія — говорити кожній дівчинці, дивлячись в очі, що її життя прекрасне і це не залежить від того, чи є в неї чоловік, діти, собака, будинок, робота».

10. У травні минулого року Маша стала почесним послом Фонду ООН у сфері народонаселення в Україні. Цікаво, що саме українка стала першою жінкою, яка отримала цей статус у країнах Східної Європи та Центральної Азії. Єфросиніна зізналася, що навіть не могла про це мріяти.

Фото та відео: @mashaefrosinina

Новини по темі