Настя Оруджова розповіла, чому вирішила взяти участь у «Танцях з зірками», як їй вдалося схуднути на 30 кг та які чоловіки їй подобаються

Акторка проєктів «Жіночий квартал» та «Ліга сміху» Настя Оруджова розповіла про те, чому вирішила взяти участь у «Танцях з зірками», яким чином схудла на цілих 30 кг та які чоловіки їй подобаються.

Настя Оруджова, акторка проєктів «Жіночий квартал» та «Ліга сміху», завітала до студії шоу «Твій день». Вона розповіла про те, чому вирішила взяти участь у «Танцях з зірками», яким чином схудла та які чоловіки їй подобаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова, переможниця "Танців з зірками" у парі з Ігорем Ласточкіним, заявила, що не вийде на паркет у цьому сезоні

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Настя Оруджова прийняла #танціззіркамиchallenge і буде учасницею нового сезону легендарного шоу «Танці з зірками». Вона розповіла:

Це, в першу чергу, виклик собі, бо я ніколи не займалася танцями. В принципі, я люблю танцювати, але коли ніхто не бачить. «Танці з зірками» для мене – це абсолютно культовий проєкт, і я досі ще не усвідомила, що буду брати участь в ньому. Для мене це прямо вау!

Настя Оруджова зізналася, що найбільше хоче втілювати на паркеті пристрасні образи. І недивно, адже акторка нещодавно схудла на цілих 30 кг, і тепер почувається більш впевнено. Як їй це вдалося зробити? Вона поділилася секретом з ведучими «Твого дня»:

Я повністю виключила з раціону цукор, а також щоранку по 1 годині займаюся бодіфлексом – спеціальними дихальними вправами. Завдяки ним за 10 днів у мене було мінус 14 см в талії!

В ефірі «Твого дня» Настя Оруджова показала декілька з цих дихальних вправ. Проте є застереження: займатися бодіфлексом можна лише після дозволу лікаря та під наглядом тренера, оскільки для цих вправ є певні обмеження, пов’язані зі здоров’ям.

Фото: Instagram/orudjova_nastya

А чи допомогла нова фігура знайти Насті чоловіка своєї мрії? Акторка зізналася, що їй подобається такий типаж чоловіків: бородаті, лисі та з гарним почуттям гумору. Поки вона не має постійного партнера, але сподівається, що просто ще не зустріла свого чоловіка, і говорить:

Мені здається, що чоловік прийде, рано чи пізно. Я, звісно, дуже хочу, щоб рано. Але тепер я набагато більше подобаюся собі, ніж раніше, і стала більш впевнена в собі. І мені зараз простіше спілкуватися з чоловіками.

Взагалі Настя Оруджова іронічно ставиться до своїх вад і вважає, що краще вміти посміятися над собою, аніж постійно думати про свої комплекси і підживлювати їх.

Більше новин