Ілона Гвоздьова, переможниця "Танців з зірками" у парі з Ігорем Ласточкіним, заявила, що не вийде на паркет у цьому сезоні

Танці з зірками
Ілона Гвоздьова повідомила, що більше не буде брати участь в "Танцях з зірками"
Соцмережі Ілони Гвоздьової

Танцівниця поділилася цією новиною в своїх соціальних мережах, чим засмутила підписників.

Поділитися:

"Моя маленька танцювальна історія добігла кінця" – такими словами переможниця "Танців з зірками" у парі з Ігорем Ласточкіним Ілона Гвоздьова почала допис, в якому повідомила, що більше не вийде на головний паркет країни. Артистка не стримувала емоцій під фотографією в Instagram:

Щоразу виходячи на сцену я проживала маленьке життя своїх героїв, кожен мій зірковий партнер був по-своєму прекрасним і гідним перемоги, кожен танець я присвячувала Вам, мої дорогі глядачі. За цей час я намагалася віддавати всю себе своїй улюбленій справі, розкривати своїх героїв, тренувати і дарувати Вам свято.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтерв’ю з Ілоною Гвоздьовою: Про стосунки з чоловіком, шалені вчинки та творчі амбіції

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Причиною відмови від паркету Ілона назвала те, що їй бракує розвитку і вона хоче відкрити себе з іншої сторони:

Прийшов час йти далі, відкривати тепер нову себе, виходити за рамки танцівниці і шукати себе... Я відчуваю що можу бути більше, ніж просто танцівниця, хочу більшого, ніж просто танцювати на сцені, прийшов час відкривати свої нові грані, а не тільки своїх партнерів. Я розумію, що незамінних артистів не буває, але є неповторні і я хочу бути в їх числі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця «Танців з зірками» Ксенія Мішина знову холостячка: актриса розірвала стосунки

Завершуючи пост, переможниця "Танців з зірками" 2018 подякувала всім, хто причетний до створення цього грандіозного танцювального проєкту:

Спасибі "Танці з зірками" і Володимир Завадюк що, одного разу, повірили в мене і разом ми виконали величезну роботу і дарували всім вам свято Танцю. Дякую колегам, які були поруч і завжди мотивували бути краще! Спасибі моїй родині за підтримку і терпіння. Дякую мені за мене! Дякую вам, мої дорогі й улюблені глядачі за любов, віру і визнання. Я буду сумувати... Книга «Танці з зірками» зтанцьована, згасли софіти, завіса закрита...

/Соцмережі Ілони Гвоздьової

Володимир Завадюк відповів під дописом, що пишається Ілоною. А колега по паркету, Олена Шоптенко, додала коментар: "Ілончік, ти крута!".

Новини по темі