Влад Яма святкує річницю весілля зі своєю дружиною Ліліаною: "Це кращі 7 років мого життя"

Зіркове подружжя опублікувало весільні фото в соцмережі та поділилося зворушливими спогадами.

Влад Яма, головний суддя шоу "Танці з зірками" та ведучий денного інфотеймент-шоу "Твій день", сьогодні святкує мідне весілля зі своєю дружиною Ліліаною — пара 7 років у шлюбі. Зіркове подружжя з цього приводу зробило зворушливі дописи в інстаграм. Знаменитий хореограф написав:

Сьогодні рівно 7 років з того яскравого дня ... Плакали всі ... І все - від щастя ...Це кращі 7 років мого життя ... Пишу і сльози навертаються ... СПАСИБІ, Ліліано, за те, що робиш мене щасливим кожен день! ... ♥ ️ А якби повернути час назад ... зробив би пропозицію раніше ... а втім ... ЛЮБЛЮ !!!!! ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВлад Яма опублікував сімейні фото та розповів про мрію, яка здійснилася

Влад Яма згадав про пропозицію не просто так: справа в тім, що танцівник довго не запрошував Ліліану до шлюбу. Пара познайомилася у 2007 році і Яма місяць наважувався підійти до красуні. Познайомившись, пара танцювала до ранку і, за словами Влада, він відразу зрозумів, що все серйозно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВлад Яма відзначив 14 років спільного життя з дружиною зворушливим спогадом: "Набирався сміливості місяць, а потім танцювали до ранку"

Ось як згадує цей момент Ліліана:

Рівно 14 років тому до мене підвели парубка, познайомили і представили як «Влад Яма». Але на момент знайомства я була не в курсі, що майже вся країна його знає. А у мене просто банально був зламаний телевізор... 

Перші два роки відносин пари були важкими, адже заважали плітки про романи Влада з партнеркою по паркету на «Танцях з зірками». Тоді Влад та Ліля розійшлися. Це були найважчі два місяці розлуки для закоханих: далі хореограф почав боротися за серце коханої. В 2015 році подружжя відсвяткувало весілля, а через рік після цього у Влада та Ліліани народився син Леон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧи планує подружжя судді "Танців з зірками" Влада Ями та Ліліани другу дитину? Готуємо разом з родиною бабагануш (ВІДЕО)

Судячи з усього життєві випробування пара згадує з посмішкою, про що свідчить пост Ліліани про 7му річницю весілля:

Дивіться відео про те, як виховують сина Влад Яма та Ліліана:

Loading...

Більше новин