Влад Яма святкує річницю весілля зі своєю дружиною Ліліаною: "Це кращі 7 років мого життя"

Танці з зірками
Влад Яма святкує 7 років у шлюбі: спогади хореографа про знайомство

Зіркове подружжя опублікувало весільні фото в соцмережі та поділилося зворушливими спогадами.

Поділитися:

Влад Яма, головний суддя шоу "Танці з зірками" та ведучий денного інфотеймент-шоу "Твій день", сьогодні святкує мідне весілля зі своєю дружиною Ліліаною — пара 7 років у шлюбі. Зіркове подружжя з цього приводу зробило зворушливі дописи в інстаграм. Знаменитий хореограф написав:

Сьогодні рівно 7 років з того яскравого дня ... Плакали всі ... І все - від щастя ...Це кращі 7 років мого життя ... Пишу і сльози навертаються ... СПАСИБІ, Ліліано, за те, що робиш мене щасливим кожен день! ... ♥ ️ А якби повернути час назад ... зробив би пропозицію раніше ... а втім ... ЛЮБЛЮ !!!!! ...

влад яма дружина

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВлад Яма опублікував сімейні фото та розповів про мрію, яка здійснилася

Влад Яма згадав про пропозицію не просто так: справа в тім, що танцівник довго не запрошував Ліліану до шлюбу. Пара познайомилася у 2007 році і Яма місяць наважувався підійти до красуні. Познайомившись, пара танцювала до ранку і, за словами Влада, він відразу зрозумів, що все серйозно.

влад яма дружина

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВлад Яма відзначив 14 років спільного життя з дружиною зворушливим спогадом: "Набирався сміливості місяць, а потім танцювали до ранку"

Ось як згадує цей момент Ліліана:

Рівно 14 років тому до мене підвели парубка, познайомили і представили як «Влад Яма». Але на момент знайомства я була не в курсі, що майже вся країна його знає. А у мене просто банально був зламаний телевізор... 

влад яма дружина

Перші два роки відносин пари були важкими, адже заважали плітки про романи Влада з партнеркою по паркету на «Танцях з зірками». Тоді Влад та Ліля розійшлися. Це були найважчі два місяці розлуки для закоханих: далі хореограф почав боротися за серце коханої. В 2015 році подружжя відсвяткувало весілля, а через рік після цього у Влада та Ліліани народився син Леон.

яма син

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧи планує подружжя судді "Танців з зірками" Влада Ями та Ліліани другу дитину? Готуємо разом з родиною бабагануш (ВІДЕО)

Судячи з усього життєві випробування пара згадує з посмішкою, про що свідчить пост Ліліани про 7му річницю весілля:

Дивіться відео про те, як виховують сина Влад Яма та Ліліана:

Новини по темі