Журналіст та телеведучий Костянтин Грубич повернувся на 1+1 та доєднався до команди інформаційно-аналітичної програми ТСН.Тиждень.
Вже 14 жовтня о 19.30 в у новому випуску найвідомішої підсумкової програми країни відбудеться прем'єра його спецпроекту - «Польова кухня».
Алла Мазур переконана такого несподіваного поєднання смаку і смислу телевізійна кухня каналу «1+1» ще не знала. Журналіст осідлавши 1500 кілограмову польову кухню їде якнайдалі від столиці аби за смачною стравою поговорити і допомогти. А глядачі побачать не тільки рецепт фірмової страви регіону, а й рецепт вирішення проблем.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук розповіла про свій ідеальний вихідний
«В нас, в першу чергу, не кулінарний проект. Для мене це можливість поспілкуватися з людьми, почути їхні чаяння і спробувати дати рецепт вирішення цих негараздів. Мені здається, що якщо спочатку нагодувати людей, вийде більш відверта розмова. І хоча кожен розповідає про свою маленьку проблему, вона є близькою для багатьох українців в інших куточках країни», - коментує Костянтин Грубич.
Таким чином, у кожному виїзді «Польової кухні» глядачі отримають 2 рецепти: найсмачнішої місцевої страви і вирішення реальної людської проблеми. Кожен може написати і запросити Костянтина Грубича та команду ТСН.Тиждень до свого міста.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран постала у несподіваному та ефектному образі
«Ми точно Вас вислухаємо, щиро налаштовані допомогти, та й ще й нагодуємо кулінарним шедевром на свіжому повітрі», – обіцяє команда проекту. Костянтин особисто ознайомиться з усіма історіями та обере міста, містечка чи села, до яких відправиться найближчим часом.
У прем'єрному епізоді Костянтин вирушить до селища міського типу Брацлав на Вінниччині, де і була винайдена польова кухня. Разом із жителями він приготує куліш по-брацлавськи та візьметься рятувати їх від радіоактивної дороги.
Дивіться «Польову кухню» з Костянтином Грубичем з 14 жовтня о 19.30 в ТСН.Тиждень на 1+1.