Крижана тарілка для окрошки – абсолютний тренд цього літа. Це оригінальний спосіб подачі холодних страв: не лише окрошки, а й холодника, рибних та м’ясних холодних закусок та навіть морозива. Простий спосіб самостійного виготовлення крижаної тарілки в студії шоу «Твій день» показав ресторатор Діма Борисов, який готував холодник та швидкі малосольні огірки і кабачки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати малосольні огірки: фірмовий рецепт гостреньких хрустких огірків (ВІДЕО)
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти з кабачка: готуємо смачні кабачкові оладки на сухій сковороді (ВИДЕО)
Отримана крижана тарілка виглядає дуже гарно, стильно та ефектно. Холодні страви в подібних тарілках можуть стати прикрасою будь-якого столу. До того ж, така тарілка швидко не розтане: її форма протримається без змін мінімум пів години.