Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Швидкі малосольні огірки з кабачками: ексклюзивний рецепт від Діми Борисова

солоні огірки і кабачки
Швидкі малосольні огірки з кабачками – оригінальна та смачна страва, рецептом якої з глядачами шоу «Твій день» поділився Діма Борисов.

Швидкі малосольні огірки з кабачками – цією стравою можна здивувати гостей. А готувати її усього лише пів години. Ексклюзивним рецептом з глядачами шоу «Твій день» поділився відомий ресторатор та знаний кулінар Діма Борисов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обирати кабачки: форма, розмір, шкірка та плодоніжка. Що таке борошниста роса на кабачках?

Які продукти знадобляться?

Для порції цієї страви, розрахованої на 3-4 особи, знадобиться:

  • 500 г огірків та кабачків.
  • Пучок кропу та зеленої цибулі.
  • 1 головка часнику.
  • 50 г цукру.
  • 50 г солі.
  • 50 мл лимонного соку.
  • 1 л газованої мінеральної води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спагеті з кабачків: Руслана Писанка приготувала кабачки з куркою та часниковою заправкою (рецепт)

Для цієї страви краще обирати молоді кабачки, які ще не встигли набрати терпкості.

солоні огірки та кабачки

Етапи приготування

►Овочі треба помити та нарізати скибочками. Можна брати не лише огірки і кабачки, а й патисони.

►Часник почистити та нарізати кубиками.

►Зелену цибулю та кріп помити і дрібно нарізати.

►У глибоку миску викласти нарізані овочі та зелень, часник. Додати цукор, сіль, вичавити сік лимона.

►Залити все газованою водою та перемішати. Бульбашки газованої води допомагають солі швидше поникнути всередину огірків та кабачків.

►Все гарно перемішати та поставити в морозильну камеру на 20-30 хвилин.

►Вийняти страву з морозильної камери та ласувати хрумкими швидкими малосольними огірками і кабачками.

солоні огірки і кабачки

Відео приготування швидких малосольних огірків і кабачків дивіться у випуску шоу «Твій день» від 12 липня 2021 року.

2021-07-12
Новини
Новини