У марафоні «Єдиних новин» покажуть благодійний концерт «Вечірнього Кварталу», присвячений Дню Незалежності України

Як зазначають актори, гумор на благодійному концерті до Дня Незалежності – дуже стриманий, але злободенний – про війну та про реалії нашого сьогодення.

23 серпня, у День українського прапора, о 21:00 у марафоні «Єдиних новин» відбудеться прем’єра благодійного концерту «Вечірнього Кварталу», присвяченого Дню Незалежності України.

На сцену вийдуть актори «Вечірнього Кварталу» та акторки «Жіночого Кварталу» в форматі єдиного концерту, що відбудеться вперше. Окрім того, це перший великий телевізійний концерт Студії «Квартал 95» з моменту повномасштабного вторгнення російських військ на територію України. Також на сцену до колег приєднаються Олександр Пікалов та Володимир Мартинець, які наразі служать в лавах Національної гвардії України.

Як зазначають актори, гумор на благодійному концерті до Дня Незалежності – дуже стриманий, але злободенний – про війну та про реалії нашого сьогодення.

«Для нас важливо залишать разом із нашим глядачем, відчувати його потреби у такий складний час. Даючи концерти перед військовими, ми зрозуміли, що українці вже готові до гумору, до його повернення. Тому вирішили зробити концерт у такий символічний день для України, аби кожен усвідомив: ми ніколи не здамось і обов’язково переможемо», — прокоментував художній керівник «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий.

На благодійному концерті були присутні військові, лікарі та переселенці з Маріуполя, які через війну змушені були покинути свої рідні домівки. 

Серед номерів глядачі побачать історію російського солдата, який повернувся додому з війни, яку росія розв’язала в Україні, але дружина зовсім не рада його появі, бо вже розпланувала собі, куди витратить гроші за його загибель. Тим більше, в російському госпіталі йому пришили… руку бурята та ноги кадирівця і ці частини тіла живуть тепер своїм власним життям. Номер буде у виконанні Юрія Великого та Анастасії Оруджової, в епізодах їм допоможуть Юрій Ткач і Міка Фаталов.

Зі свого боку Ірина Сопонару і Юрій Ткач проведуть випуск новин майбутнього – що українців чекає після нашої перемоги, а Олександр Пікалов та Аліна Блажкевич приміряють на себе роль головних російських пропагандистів в проєкті «60 хвилин».

Глядачі не залишаться і без музичних сюрпризів. На сцені концерту до Дня Незалежності прозвучать патріотичні «Бандерштатівські коломийки» Кузьми Скрябіна. Дівчата з «Жіночого Кварталу» доведуть, що всі українські жінки – відьми, під час виконання популярної композиції із мережі — «Враже».

Також на концерт завітають і запрошені артисти: Pianoбой Дмитро Шуров вийде на сцену разом зі своїм гітаристом Сергієм Гризловим, який зараз воює на сході України. Музиканта вперше за 5 місяців відпустили на декілька днів для того, щоб він міг виступити на концертах до Дня Незалежності.

Також на глядачів очікує виступ Олега Скрипки разом зі своїм 15-річним сином Устимом, гуртів KAZKA та «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ».

За останні шість місяців актори та акторки Студії «Квартал 95» не залишались осторонь і щодня допомагають Україні, здійснюють волонтерську діяльність, дають благодійні концерти та особисто захищають Україну. За час з моменту повномасштабного вторгнення, Студія «Квартал 95» дала понад 120 виступів для військовослужбовців, медиків, волонтерів, переселенців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБійці на фронті, волонтери та артисти на передовій: як гумористи України наближають нашу перемогу

Не пропустіть благодійний концерт «Вечірнього Кварталу» до Дня Незалежності України 23 серпня  о 21:00 у марафоні «Єдині Новини».

Більше новин