Спецномер від MONATIK та ексклюзивні дуети: яким буде новорічний «Вечірній Квартал»

Новий Вечірній Квартал
19:00
Щонеділі
Новорічний Вечірній квартал: які номери і яких зірок побачать глядачі 1+1?

31 грудня о 20:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозна прем’єра новорічного «Вечірнього Кварталу».

Поділитися:

Глядачі 1+1 десятий рік поспіль зустрічатимуть Новий Рік з кварталівцями, що для мільйонів українців вже стало сімейною традицією. Окрім політичної сатири, у новорічному «Вечірньому Кварталі» буде багато життєвих номерів, знайомих кожному з нас, а також музичних сюрпризів від популярних українських та зарубіжних зірок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До нас завітає гість з моєї юності: Олена Кравець розповіла, яким буде новорічний «Вечірній Квартал»

Родзинкою новорічного випуску шоу стануть музичні сюрпризи від найпопулярніших українських зірок і не тільки. MONATIK подарує новорічну версію свого запального хіта «Зажигай/JoMo», а також підготує танцювальний атмосферний ролик разом з «Вечірнім Кварталом». Хто з акторів приміряє на себе костюм ялинки – глядачі дізнаються вже 31 грудня. А тренерка «Голосу країни-12» та попкоролева Оля Полякова разом з Олегом Винником ексклюзивно презентує спільний дует «Длинноногое счастье».

Монатик

Сюрпризи дуетів та цьому не скінчиться, адже DOROFEEVA та Мумій Троль  разом виконають популярний трек гурту «Медведица», а Іван Дорн приєднається до пісні «Карнавала.нет».

Вечірній квартал

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни» на 1+1: DOROFEEVA розповіла, чи вважає Потапа конкурентом

Також та сцені новорічного «Вечірнього Кварталу» з музичними подарунками з’являться MOZGI, Тіна Кароль, «Антитіла» та Софія Ротару. Деякі зіркові гості не тільки заспівають, а й візьмуть участь  у гумористичних номерах.

Мозги

Привітати українців з Новим роком приєднаються і актори «Жіночого Кварталу». У новорічному «Вечірньому кварталі» вони покажуть один з найспекотніших своїх номерів. Батьки дуже часто ходять на виступи своїх дітей. Мама вирішила підтримати і свою доньку, проте під час першого виступу у стриптиз-клубі. Але подібна підтримка трохи збентежила відвідувачів закладу.

«Чого ви на мене дивитесь? Ви номер дивіться!», – прокоментувала мама, яку зіграє Анастасія Оруджова.

На зйомках новорічного концерту було багато представників шоубізнесу, спорту та політики. Також у залі був присутнім президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська, яких залучили до участі під час одного з номерів. 

Не пропустіть новорічний «Вечірній Квартал» 31 грудня о 20:00 одразу після святкового випуску ТСН.

Новини по темі