«Це той день, який настав 8 років назад, але вся Україна відчула його 24 лютого»: у «Сніданку з 1+1» лідер «Без Обмежень» Сергій Танчинець розповів про нову композицію «24/02» та скільки грошей українські зірки збирають на концертах за кордоном

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Це той день, який настав 8 років назад, але вся Україна відчула його 24 лютого»: у «Сніданку з 1+1» лідер «Без Обмежень» Сергій Танчинець розповів про нову композицію «24/02» та скільки грошей українські зірки збирають на концертах за кордоном

Вперше з часів повномасштабного вторгнення росії в Україну гурт «Без Обмежень» презентує нову композицію та відеокліп на неї, яка має символічну назву «24/02».

Поділитися:

До випуску «Сніданку з 1+1» долучився лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець, який розповів, що майже два місяці у музикантів не було натхнення писати нові хіти – усі сили йшли виключно на допомогу рідній країні. За цей час співак проїхав понад 20 тисяч кілометрів, особисто перекваліфікувавшись у водія різноманітної гуманітарної допомоги. Після повернення у життя Сергія виступів, він нарешті зумів написати нову пісню.

«Вдома я почав писати цю нову пісню «24/02». Я спочатку хотів її назвати «04:31 24/02», але потім ми зрозуміли, що звучить доволі складно. Це той день, який настав 8 років назад, але вся Україна відчула його 24 лютого. В процесі написання пісні мені зателефонував режисер Артем Григорян, розповів свою ідею у новій екранізації. І все збіглося, я кажу, що у мене тільки-но народилась пісня, ти вчасно подзвонив, давай знімати», — наголосив Танчинець.

Перша частина відеороботи йде у зворотному напрямку – реверсі. За словами Танчинця, це говорить про те, що ми дуже хочемо все повернути назад, щоб війни ніколи не було. Час повернути неможливо, проте шлях до перемоги тільки один – вибороти свою державність.

Днями «Без обмежень» мали благодійний концерт в Берліні, з якого Танчинець тільки-но повернувся. За кордоном гурт збирає кошти на потреби України.

«Далі продовжуємо концертувати і для військових, і давати благодійні концерти за кордоном, збирати кошти. І, звісно ж, українцям та іноземцям у країнах, що яких ми їздимо, розповідати про ситуацію в Україні і про те, що українці є сильні, незламні та вільні люди», - прокоментував співак.

Як говорить Танчинець, на подібних благодійних концертах зірки збирають понад 5 тисяч доларів, проте додає: частіше за все йде мова про виступи, де не один виконавець, а декілька. Географія виступів буває різною, не так давно «Без Обмежень» грали на центральній площі столиці Молдови – міста Кишинів. Там гурту вдалось зібрати кошти, на які буде придбано автомобіль для ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Я за цей місяць проїхав більше 10 тисяч кілометрів»: лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець розповів, чому з лав тероборони перекваліфікувався у волонтера

Рішення виступати за кордоном було прийнято через небезпеку подібних заходів на території України, адже щодня є загрози ракетних ударів.

«Я зізнаюсь, що за кордоном люди нам радо допомагають. Вони надзвичайно сильно переймаються ситуацією в Україні. І дуже щиро хочуть нам допомогти. Це зустрічається і на вулицях, і, само собою, в залі», — додав Танчинець.

Як наголошує виконавець, під час поїздок з невеличкими концертами містами України для військових, гурт не залишає свій фірмовий бус «Без Обмежень» пустим – музиканти зв’язуються з волонтерами та дізнаються, що потрібно відвести у те чи інше місто. Тому з порожніми руками ніколи не приїжджають.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Фото: www.instagram.com/sergii_tanchynets

Новини по темі