«Головний антагоніст»: Сергій Кисіль розповів про свого персонажа у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Сергій Кисіль знявся у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя і розповів про свого персонажа

Український актор Сергій Кисіль знявся у другому сезоні серіалу про життя медиків Жіночий лікар. Нове життя і зіграв одну із головних ролей.

Вже 2 вересня відбудеться прем'єра продовження одного із найпопулярніших серіалів про медиків. Другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя транслюватиметься з понеділка по четвер, о 20:00 на 1+1 Україна.

У другому сезоні до своїх ролей повернуться Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. Також до касту приєдналася українська актриса театру та кіно Надія Левченко, яка зіграла нового лікаря УЗД – Оксану Кондратюк, та Сергій Кисіль, який виконає роль репродуктолога Олега Мельника.

В інтерв'ю Коротко про Кисіль розповів про свого персонажа.

«Мій герой - Мельник Олег Петрович, репродуктолог. Колись він був знайомий з Мартою Хижняк, завідувачкою гінекологічного відділення, свого часу їх пов'язували романтичні стосунки. Власне, вона була дуже здивована, що він опиняється в цій же лікарні і стає завідувачем відділення репродуктології», - поділився актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли вийде 2 сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя на 1+1 Україна

Він також повідомив, що його персонаж буде головним антагоністом сезону.

«Я б сказав, що він буде головним антагоністом сезону. З огляду на те, що ми назнімали, він вже попcував нерви багатьом з персоналу в лікарні, хто не хоче грати за його правилами», - зізнався Кисіль.

Актор додав, що йому набагато цікавіше грати антагоністів, ніж героїв:

«Ну що грати героя (сміється)? Гарно став, тебе красиво зачесали, одягнули, і все - ти вже герой. Що, наприклад, Супермена грати? Набагато ж цікавіше зіграти Джокера чи Бетмена. Тому з негативними персонажами є над чим попрацювати, завжди вишукуєш щось нове, якісь негативні моменти зі своєї тіні», - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Нагрудний знімається зі своїм 6-місячним сином Євгеном у продовженні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Нагадаємо, перший сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя завершився тим, що акушер-гінеколог Михайло Гончар помирився з Оленою Руденко, але він не знає про її рішення стати бойовим медиком на фронті. Події другого сезону також розгортатимуться у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України.

Михайло Гончар продовжить приймати пацієнток і розв'язувати нові медичні кейси. Глядачі дізнаються, як складеться доля Юрія Сердюка та чи повернеться Пишна з дитиною. А також — чи чекає Андрія Балюка успіх у карʼєрі, та як розвиватимуться стосунки з Лілією Ластівкою.

Як розгортатимуться долі героїв, дивіться у нових серіях Жіночого лікаря. Нове життя вже з 2 вересня о 20:00 на 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сцени в ліжку»: Тарас Цимбалюк заінтригував кадрами з Андрієм Ісаєнком на зйомках серіалу Жіночий лікар

Більше новин