У мережі набирає обертів флешмоб #ХтоСказав

Користувачі соціальних мереж усе частіше діляться тим, як навчилися любити себе.

Поделиться:

31 жовтня о 22:00 на каналі 1+1 відбудеться прем’єра гучного проекту Модель XL. Нове шоу покликане розвіяти уявлення про стандарти краси, показавши Україні чарівних жінок із пишними формами.

Тим часом у мережі набирає популярності флешмоб #ХтоСказав. Усе почалося з того, що відомі українські чоловіки – Влад Яма, Юрій Горбунов, Сергій Бабкін, Олександр Попов, Андре Тан – висловили свої думки щодо жіночої краси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символи 1+1 розповіли, які жінки їх приваблюють

Також у соціальних мережах 1+1 поширювалися зображення із висловами #Хто сказав вірити вагам, а не очам коханого, #Хто сказав витрачати час на дієти, а не на кохання, #Хто сказав, що талія вимірюється см, а не обіймами. Це надихнуло користувачів соцмереж поділитися власними історіями того, як вони навчилися любити себе такими, якими вони є, попри все.

Серед учасниць флешмобу - суддя проекту Модель XL Тетяна Мацкевич. Відома у світі модель показала, наскільки пластичними можуть бути жінки з пишними формами. 

 

Натхненний пост на своїй сторінці в Instagram зробила і співачка Наталія Могилевська, яка у сьомому ефірі Танців з зірками сміливо вийшла на паркет «із зайвою вагою».

Після ефіру мені подзвонили дівчата Модель XL. Мої сміливі, мої сильні, мої красуні і великі в усіх дорогоцінних сенсах молодці. Дякую вам за океан ніжності, - підписала світлину Могилевська.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 дівчат plus size з Instagram, які надихають

Прикметно, що жінки зважуються говорити про наболіле, виходячи далеко за межі теми зайвої ваги. 

 

 

Долучайтеся до флешмобу: ставте хештег #ХтоСказав та діліться власними історіями. Ми впевнені, ви зможете надихнути багатьох.