Дизайнер Андре Тан про пишні форми: «Краще їсти, ніж їсти інших людей»

Суддя проекту Модель XL зізнався, чому в його команді є чимало пишних жінок.

Поделиться:

Наступного тижня, 31 жовтня, на 1+1 відбудеться смілива прем’єра – реаліті-шоу Модель XL. Проект обіцяє зруйнувати стереотипи про жіночу красу та надихнути кожну глядачку полюбити себе такою, якою вона є.

У шоу беруть участь пишні жінки, які мріють стати успішними моделями plus-size. Визначають тих, хто зможе стати яскравою зіркою модельного бізнесу, четверо суддей – дизайнер Андре Тан, ведуча Катерина Осадча, хореограф Влад Яма та відома у світі латвійська модель Тетяна Мацкевич.

Сьогодні, у день народження українського дизайнера Андре Тана, ділимося бесідою про те, чому важливо прийняти себе та до чого варто прагнути попри все.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча, Яма, Тан і Мацкевич розповіли про свої комплекси

Адре, якою є ваша місія на проекті?

Я хочу пояснити усім жінкам України настпуне: якщо вони не можуть одягнути свою стару сукню, тоді достатньо просто купити нову. Не варто мучити себе дієтами, адже краще їсти, ніж бути злими, іншими словами – їсти інших людей (усміхається). Нині модно бути пишною та розкішною.

Не менш важливо й те, що на цьому проекті я шукаю обличчя рекламної кампанії бренду А.Tan +.

Якою уявляєте собі героїню цієї кампанії?

Звертаю увагу на тих дівчат, які зможуть красиво та якісно представити одяг мого бренду. Для мене важливо, щоб це була жіночна, мила дівчина з фігурою пісочного годинника. І звісно, очі мають значення. Вони дзеркало душі, тому на них завжди звертають увагу.

Що передусім радите учасницям проекту?

Пояснюю їм, що вони не мають соромитися того, що не під так звані стандарти краси.

Хто вигадав ці стандарти? Насправді українським жінкам притаманні пишні форми – вони мають гарні груди, гарні бедра.

На мій погляд, пишні жінки більш добрі, більш чуттєві. В моїй компанії є чимало дівчат із пишними формами. Вони для мене найкращі колеги й наймиліші люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі набирає обертів флешмоб #ХтоСказав

Які маєте враження від учасниць Модель XL?

Найцікавіше, що спершу я робив ставки на професійних моделей. Однак вони себе не проявили: погано фотографувалися, не дуже добре дефілювали. Одне слово – не надто віддавалися роботі. Тож як часто буває в житті, темна конячка вирвалася вперед (усміхається).

Тих учасниць, за яких я вболіваю, цікаво «перечитувати», як смачні книжки. Ставлю їм запитання, а отримую настільки глибокі, повні відповіді, що хочеться «перегорнути сторінку» і розпитувати їх далі. На цьому проекті я очікував побачити особистостей, дівчат, які мислять не так, як усі.

Загалом красива жінка для вас – яка вона?

Це жінка-мати: як на мене, коли жінка народжує, змінюється її світогляд. А ще красива жінка, у моєму розумінні, огортає своєю енергією, у ній багато романтизму, сексуальності, вона впевнена в собі. Думаю, маючи такі риси, жінка подобається і чоловікам, і передусім сама собі.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символи 1+1 розповіли, які жінки їх приваблюють

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 модних трендів осені, які варто спробувати: Поради Андре Тана