Ахтем Сеітаблаєв: Три причини, чому варто дивитися серіал Центральна лікарня

Зірка серіалу Центральна лікарня Ахтем Сеітаблаєв розповів про стосунки з акторами та свою роль лікаря.

Поділитися:

4-го липня на каналі 1+1 стартував новий український серіал Центральна лікарня. Одну з головних ролей – хірурга Рустама Агаларова – виконав український актор та режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв.

У студії Сніданок з 1+1 Ахтем СеітаблаєвАхтем Сеітаблаєв: біографія, особисте життя і найкращі фільми розповів про стосунки з колегами на знімальному майданчику та зізнався, чим його зацікавила робота над серіалом Центральна лікарня.

За словами актора, з багатьма колегами він давно знайомий. Різниця у віці між деякими акторами сягає кількох десятків років, але це аж ніяк не заважає товариським стосункам.

Я дуже радий, що долучився до роботи над серіалом Центральна лікарня – історії про людські стосунки. Щодня герої серіалу потрапляють у драматичні ситуації, коли доводиться обирати між обов’язком і честю, – каже Рустам Сеітаблаєв.

Для того, щоб у кадрі все виглядало реалістично, на знімальному майданчику працював спеціальний медичний консультант, який вчив акторів робити непрямий масаж серця, перев’язки і пояснював складні медичні терміни.

Згодом уся творча група серіалу Центральна лікарня досконало знали, які інструменти потрібні для тієї чи іншої операції, – каже актор.

За словами Рустама Сеітаблаєва, серіал Центральна цікарня йому найбільше сподобався за професійний колектив, цікаву драматургію та дружню атмосферу.

Нагадаємо, що нещодавно 1+1 представив саундтрек до серіалу Центральна лікарня. Його написав музичний продюсер вокального шоу Голос країни Руслан Квінта.

Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – 3 серія онлайн 05.07.2016.