«Коли мене схопили, я дійсно втратив свідомість»: Ельдар Кабіров розповів про зйомки серіалу-провокації «Дикі»

«Коли мене схопили, я дійсно втратив свідомість»: Ельдар Кабіров розповів про зйомки серіалу-провокації «Дикі»

Серіал, який вже встиг наробити багато галасу в соцмережах, складається з життєвих замальовок на популярні у суспільстві теми.

Поділитися:

Завтра, 29 січня, о 22:15 на телеканалі 1+1 відбудеться показ прем’єрної 3 та 4 серії серіалу-провокації «Дикі» від Студії «Квартал 95». Серіал, який вже встиг наробити багато галасу в соцмережах, складається з життєвих замальовок на популярні у суспільстві теми.

У гості до інфотеймент-шоу «Твій День» завітав один з головних акторів та сценарист серіалу Ельдар Кабіров. Разом з ним, у головних ролях знялись Руслан Ханумак та Дар’я Петрожицька.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕДар’я Петрожицька розповіла, як їла землю на зйомках серіалу-провокації «Дикі»

Дикие сериал

За словами Ельдара, не дивлячись на нестандартний формат, ідея «Диких» усім сподобалася одразу.

«Коли ми прийшли працювати до Студії «Квартал 95», нас попросили запропонувати цікаві ідеї для серіалів, які можуть бути актуальними. Я, Руслан Ханумак та наш друг, виконавчий продюсер Євген Ільченко серед багатьох варіантів, які у нас виникли, обрали саме цей. З цією ідеєю ми прийшли до Андрія Яковлева і він відповів: «Хлопці, треба робити». Так і народився проєкт», — прокоментував Кабіров.

Щодо реакції глядачів на прем’єру «Диких», актор та сценарист зізнається: з самого початку створення проєкту розуміли, що думки будуть різними. І команда до цього була готова. Задля того, аби передати момент, актори йшли на різні експерименти. Для однієї з ролей Кабіров зробив собі чудернацьку зачіску, майже поголивши голову.

Дикі серіал

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Буде культурний шок, доволі жорстко, але і дико смішно», – режисер та актор Руслан Ханумак розповів про серіал-провокацію «Дикі»

Проте, за словами актора, це не найдикіше, що з ним сталося за час створення серіалу. Він  зізнався, що під час зйомок настільки «вжився у роль», що навіть втратив свідомість.

«Була сцена, де мені потрібно було зіграти втрату свідомості. Можливо я перенервував або було душно, але коли мене схопили, я дійсно втратив свідомість. А Руслан у цей час сидів навпроти і дивився, що я доволі правдоподібно граю. І це відбувається десь 10-15 секунд. Тоді Руслан відчув, що я вже не граю, і почав мені допомагати», — розповів актор.

У цій історії все закінчилось добре, а момент, у якому актор втратив свідомість насправді, навіть увійшов у фінальний монтаж серіалу.

Дикі серіал

Окрім того, Ельдар Кабіров зазначив, що багато глядачів намагаються зв’язати історії між собою. Проте «Дикі» — це серіал-альманах, у якому кожна історія має власне закінчення.

Не пропустіть серіал «Дикі» щосуботи о 22:15 на телеканалі 1+1.