Дар’я Петрожицька розповіла про серіал-провокацію «Дикі»: «Це гумор, під час якого іноді потрібно задуматися» (ексклюзив)

Дар’я Петрожицька про серіал «Дикі»: чим запам’яталися зйомки та що стало найбільшим викликом
Instagram/petrozhitskaya

22 січня на 1+1 відбулася прем’єра серіалу-провокації «Дикі». Що про серіал та роботу над ним розповідає акторка Дар’я Петрожицька?

Поділитися:

22 січня на 1+1 відбулася прем’єра серіалу-провокації «Дикі», одну з головних ролей в якому зіграла акторка Дар’я Петрожицька. Ексклюзивно для сайту 1+1 вона розповіла, що для неї було найбільш несподіваним, цікавим та провокативним на зйомках «Диких».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Буде культурний шок, доволі жорстко, але і дико смішно», – режисер та актор Руслан Ханумак розповів про серіал-провокацію «Дикі»

Про жанр серіалу «Дикі»

Дар’я Петрожицька розповіла, як долучилася до команди, що створювала серіал «Дикі»:

«Я подивилася відзнятий матеріал, пілот «Диких», і у мене запитали мою думку щодо проєкту. В той час серед акторів були лише Руслан Ханумак та Ельдар Кабіров, і вони шукали акторку. Мені проєкт надзвичайно сподобався, оскільки він смішний, круто знятий і такого на телебаченні ще не було».  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Ханумак візьме провокаційне інтерв’ю у Позитива: чого очікувати від серіалу «Дикі»

Нагадаємо, «Дикі» – це кіноальманах, який складається з життєвих замальовок на популярні у суспільстві теми. Це понад 80 історій, не пов’язаних між собою. Деякі з них можуть шокувати своїм змістом та манерою подачі, адже це серіал-провокація. Творцем серіалу стала Студія «Квартал 95», а у головних ролях зняися Руслан Ханумак, Ельдар Кабіров та Дар’я Петрожицька.

Дикі

Про серіал і його сміливий жанр Петрожицька розказує:

«Мені б дуже хотілося, щоб нашим глядачам він сподобався – там такий сміливий та провокаційний гумор. Він своєрідний та непростий. Гумор, під час якого іноді потрібно задуматися, а іноді ти смієшся і не розумієш чому. Я усвідомлюю, що наш проєкт не для всіх, але дуже сподіваюся, що він буде цікавий багатьом».

Про зйомки «Диких»

Дар’я Петрожицька згадує, що зйомки серіалу були для неї непередбачуваними, сміливими, непростими, часто – справжнім викликом. Про деякі по-справжньому «дикі» моменти зі знімального майданчика акторка розповідає так:

«Я провела 4 години на човні посеред Київського моря, цілувалася з собакою, пірнала в басейн восени, коли вся знімальна група ходила навколо у пуховиках... Продовжувати список можна безкінечно».   

Дикі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець разом з донькою завітала на презентацію серіалу "Дикі" і вражено зізналася: "Це ні на що не схоже, ви такого точно не бачили"

Про фантастичні перевтілення

У «Диких» Дар’я Петрожицька втілила на екрані безліч абсолютно різних і за зовнішністю, і за змістом персонажів: від безпритульної жінки до відьми і принцеси. Акторка зізнається – перевтіленню допомагав ще й неймовірний грим:

«Я побоювалася, що персонажі будуть повторюватися, і я буду однаковою в усіх образах. Але коли бачиш себе у дзеркалі зовсім іншою людиною, тобі одразу хочеться по-іншому себе поводити. У мене є дві героїні, в яких мене можна впізнати лише за голосом або за очима».

Петрожицька Дикі

Дивіться серіал-провокацію «Дикі» щосуботи о 22:15 на 1+1. Також дивіться, як Дар’я Петрожицька розповіла про серіал «Дикі» в гостях студії "Твій день":