Фільм “Довга Доба” Алана Бадоєва та «1+1 Україна» переміг на фестивалі документального кіно Cinema for Victory

Довга доба
Фільм Довга Доба переміг на фестивалі документального кіно Cinema for Victory, журі якого були Шон Пенн та Лієв Шрайбер

Алан Бадоєв присвятив героям фільму “Довга Доба” перемогу на фестивалі Cinema for Victory.

Поділитися:

До членів міжнародного журі кінофестивалю увійшли Шон Пенн та Лієв Шрайбер. Перемогу в головній номінації Алан Бадоєв присвятив героям фільму.

Документальне кіно Алана Бадоєва та «1+1 Україна» «Довга Доба» одержало перемогу першого кінофестивалю Cinema for Victory, що відбувся днями в Києві. Переможця оголосив член журі, кінооператор, заслужений діяч мистецтв України Сергій Михальчук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Занурення в "Довгу добу": The Maneken та Євген Хмара про створення музики до фільму та враження від перегляду (ексклюзив)

Грошова винагорода за перемогу склала сто тисяч гривень. Цю суму команда “Довгої Доби” додасть до благодійного збору фільму, який було розпочато з кінопрокатом стрічки. Усі кошти передадуть на лікування тяжкопоранених військових. На сьогодні фільм зібрав вже більше мільйона гривень.

«Дякую кожному герою нашої стрічки, це перш за все ваша нагорода», - прокоментував перемогу Алан Бадоєв.

довга доба

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герої фільму “Довга доба” поділилися своїми історіями про перші дні повномасштабної війни

Ukrainian National Film Festival Cinema for Victory – це кінофестиваль фільмів, які були зняті під час російсько-української війни. До цьогорічної конкурсної програми кінофестивалю увійшли 20 стрічок. Серед журі Cinema for Victory були такі світові зірки як: Шон Пенн, Лієв Шрайбер, Андре Сінгер, Абель Феррара, Майкл Волдман, Бо Тенгберг, а також українські митці серед яких: Ольга Пантелеймонова, Сергій Михальчук, Ірина Мельник.

Новини по темі