Аліна Підлужна: «У нас з MONATIKом особливий музичний зв’язок»

Голос країни
Аліна Підлужна: Інтерв'ю з учасницею Голосу країни-9

Учасниця Голосу країни-9 про любов до творчості свого наставника й освіту програміста.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск етапу сліпі прослуховування шоу . 21-річна виконавиця Аліна Підлужна зізналася, за що любить музику MONATIKа, а також розповіла, з якою метою приїхала на співоче шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гріллі Самуеле: «Я прийшов на Голос країни, щоб дарувати людям щастя»

Аліна обожнює музику. Вона займається вокалом, експериментує і сама створює кавери на пісні улюблених виконавців. Нещодавно записала свою версію хіта Дмитра «Вечность» — і виклала її в Instagram. Артист із захватом відреагував на таку інтерпретацію своєї композиції та написав, що Аліна неймовірно талановита. Похвала MONATIKа надихнула дівчину спробувати свої сили на Голосі.

«Я безмежну люблю цю пісню. Коли я дізналася, що Діма буде тренером Голосу, вирішила взяти участь у проекті і виконати цю композицію», - прокоментувала співачка.  

Вподобали виступ дівчини й розвернули свої крісла MONATIK й Dan Balan. 

«Дан говорив такі мудрі слова, і я за це вдячна. Однак з Дмитром у нас особливий музичний зв’язок, і мені вже так кортить з ним попрацювати!», - зізнається Аліна. 

Крім того, Аліні Підлужній пощастило поспівати дуетом з Дмитром на головній співочій сцені країни. 

«Він такий теплий і добрий, у нього велике серце. Це відчувають усі! Мені співалось комфортно, я не тямила себе від щастя. А ось під час власного виступу я неймовірно хвилювалась, і це мені завадило. Чесно, я могла краще, але не хочу думати негативно. Все ж мені вдалося потрапити до наступного етапу шоу», - поділилася враженнями виконавиця. 

В житті Аліна Підлужна отримує освіту програміста. Дівчина зізнається, що й сама не усвідомлює, як у неї з’явилася така велика любов до музики: 

«До 15 років я співала самостійно, а потім почала брати уроки в педагога з вокалу. Музика - це те, що подобається мені більше всього на світі зараз. Тому я покладаю усі зусилля на це».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина, яку Могилевська запросила з собою в тур, підкорила сцену Голосу країни з другої спроби


 

Новини по темі