Гріллі Самуеле: «Я прийшов на Голос країни, щоб дарувати людям щастя»

Голос країни
Інтерв'ю з учасником Голосу країни Самуелє Гріллі

Учасник команди Dan Balan про музичні цілі, життя в Італії та участь у Голосі країни.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск сліпих прослуховувань 9 сезону . До команди Dan Balan потрапив одесит з італійським корінням Самуелє Гріллі. В ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua хлопець розповів про свої творчі мрії, а також зізнався, з якою ціллю прийшов на Голос країни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dan Balan запросив до себе у команду дівчину зі свого минулого

Сьогодні ваш образ та пісня у стилі кантрі. Чому надали перевагу цій композиції? 

Я образ пісню «Joline» співачки Dolly Parton. Вона виконує її від серця і співає про коханку на ім'я Джолін, котра хоче забрати її чоловіка з сім'ї. Ця пісня настільки справжня, що мені захотілося виконати саме її. 

Чим займаєтесь в житті? 

Я працюю в IT-компанії в Італії. Часто буваю в Україні. Однак захоплююсь музикою з трьох років і не уявляю без неї свого життя. Тепер хочу займатися музикою серйозно. 

Чому вирішили взяти участь в Голосі країни? 

Перш за все хочу довести людям, котрі не вірили в мене, що можу займатися музикою професійно. Крім того, я прийшов на Голос країни, щоб дарувати людям щастя. Обожнюю ділитися з глядачами своїми емоціями. 

Хвилювались під час виступу? 

Неймовірно! Це навіть не передати словами. Як на мене, емоції трохи завадили. На репетиції я співав набагато краще. Проте в цілому я задоволений виступом. Особливо допомогла підтримка близьких - друга Томаса із Франції та подруги Ілони з Києва. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dan Balan зізнався, кого з тренерів Голосу країни-9 вважає своїм найбільшим конкурентом

Новини по темі