«Без Потапа Київ неможливий»: тренер «Голосу країни» присвятив пісню столиці України (прем'єра)

Голос країни
Тренер "Голосу країни" Потап присвятив пісню рідному місту: прем'єра композиції і кліпу "Київ"

Тренер «Голосу країни-12» Потап присвятив пісню рідному місту – Києву.

Поділитися:

Тренер «Голосу країни» Потап сьогодні порадував прихильників прем’єрою – піснею «Київ» та зворушливим відео до неї. У кліпі глядачі бачать кадри зимового Києва, рідного міста артиста, зняті за допомогою дрона. У відео можна помилуватися неймовірними краєвидами з різних куточків столиці.

Слова і музика пісні «Київ» авторства самого Олексія Потапенка. У пісні декілька разів лунає "А без Потапа Київ неможливий", так артист підкреслює величезну роль рідного міста для себе. Проникливу відеороботу на пісню "Київ" створив Олексій Бондар, Потап же підписав її такими словами:

«Де б я не був, я завжди з гордістю кажу, що я родом з Києва. Я розповідаю про нього як амбасадор, а київська нотка є в усій моїй творчості».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра шоу «Голос країни»: зірки розповіли, чому чекають на це шоу та до кого з тренерів пішли б у команду

Потап зазначає, що Київ для кожного свій, і він прекрасний у будь-яку пору року. Власне ж пісня «Київ» – це присвята зимовій українській столиці.

«Це мій подарунок всім, хто любить своє місто!», – написав Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Квінта про "Голос країни": "Ми не шукаємо діапазони в октави, нам важливо, як людина відчуває музику"

У своєму ж Instagram тренер «Голосу країни» так написав про рідне місто:

«У різні часи Київ неповторний, завжди романтичний, містичний і теплий… навіть взимку!»

За нову пісню «Київ» і відео до неї Потап вже отримав багато схвальних відгуків у мережі. Прихильники пишуть: «Відеоряд просто неймовірний. Плачу», «Мурахи були, відеоряд продуманий ідеально! Цей хіт буде в історії України!», «Дійсно шедевр, як душевно», «Дуже гарні кліп і пісня».

Нагадаємо, Потап став тренером «Голосу країни-12», прем’єра якого відбулася 23 січня на каналі 1+1. Дивіться головне вокальне шоу країни щонеділі о 21:00 на 1+1.

Новини по темі