Прем'єра шоу «Голос країни»: зірки розповіли, чому чекають на це шоу та до кого з тренерів пішли б у команду

Голос країни
Прем'єра "Голосу країни-12": враження зірок від шоу (чому його чекають, до кого в команду пішли б)

Вже сьогодні відбудеться прем’єра «Голосу країни-12». Що зірки чекають від цього сезону шоу?

Поділитися:

Прем’єра «Голосу країни-12» відбудеться вже сьогодні, о 21:00 на каналі 1+1. Напередодні найбільш очікуваної прем’єри нового року відбулася презентація шоу, яку відвідали зіркові гості. У вишуканій атмосфері ексклюзивно для сайту 1+1 зірки розповіли, за що так люблять цей проєкт та чого чекають від 12-го сезону головного вокального шоу країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Голос країни – 12» на 1+1: у столиці відбулася презентація шоу

«Голос країни» нікого не залишає байдужим і змінює життя як учасників, так і зіркових тренерів. Тренер-новачок Оля Полякова на презентації шоу зізналася, що цей проєкт вже став місцем її особистої трансформації та додала:

«Коли я йшла на «Голос країни», то трошки хвилювалася. Не тому що важко обирати репертуар для учасників і працювати з ними, я хвилювалася, як все складеться, яка буде атмосфера. Можу сказати, що наш сезон – це радість, світло та музика».

Оля ПоляковаФото: Оля Полякова з донькою Машею

Святослав Вакарчук приїхав на презентацію з репетиції, на якій пробув 10 годин і, за його словами, був в дуже хорошому настрої, оскільки "всі учасники — це прекрасні, щирі, талановиті люди". Святослав відзначив, що на проєкті не тільки він сам є наставником своєї команди, а й вчиться у підопичних новому: 

За той час, коли я не був тренером у «Голосі країни», багато що змінилося в музиці. Приходить нове покоління музикантів і співаків, у яких трохи інший підхід. В якомусь сенсі я у них вчуся, в якомусь сенсі ми разом вчимося чомусь новому. Для мене "Голос країни" — це не тільки про мене як наставника. Мені цікаво, чим вони живуть, які у них ідеї, яку музику вони слухають, як відрізняються ті, хто тільки починають своє творче життя, від тих, хто давно це робить. В цьому сезоні хочеться ще більше душі, і цього я хочу всім вам побажати. Непростий зараз у нас час, але сподіваюся, що ми згуртуємося і проведемо цей рік і сезон разом. Переможуть всі, але головне, щоб перемогла Україна

Вакарчук Голос країни

А що про «Голос країни» розповідають інші зірки, які відвідали презентацію нового сезону шоу? За кого вболівали раніше і до кого із тренерів пішли би в команду самі, якби брали участь у шоу?

Соломія Вітвіцька

Ведуча «ТСН» Соломія Вітвіцька розповіла:

«Мені подобається «Голос країни» тим, що він відкриває круті українські таланти. Зараз товаришую з багатьма артистами, які стали відомі на широкий загал завдяки і цьому шоу. Люблю “Голос країни” за репертуар з українських пісень, так звучить рідна країна».

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька згадала, що у попередніх сезонах «Голосу країни» вболівала за Арсена Мірзояна, а також за Сергія Асафатова. Дивіться виступ Сергія Асафатова на сліпих прослуховування "Голосу країни": 

Якби Соломія Вітвіцька сама брала участь у шоу в цьому сезоні, то хотіла би піти у команду до Святослава Вакарчука. Ведуча пояснила це так:

«До земляка, а як же».

Тімур Мірошниченко

Ведучий шоу «Твій день» та «Маскарад» Тімур Мірошниченко про свої емоції від перегляду шоу «Голос країни» розповів:

«Коли ми з дружиною дивимося шоу і вболіваємо за виконавців, теж щоразу думаємо, повернулись би, чи ні? Також ставимо себе на місце учасників: у команду до кого з тренерів хотіли би потрапити? Ти спочатку відчуваєш себе на стороні тренерів, потім на стороні виконавців, а потім усе це зливається у єдиний потік».

Мірошниченко Фото: Тімур Мірошниченко з сім'єю

Тімур згадав, що у минулих сезонах «Голосу країни» було багато артистів, які свого часу брали участь у дитячому «Євробаченні». Мірошниченко довгий час був ведучим цього шоу, тому він пам’ятає цих учасників ще зовсім маленькими. І вболівав за них усіх вже на «Голосі країни». А якби сам брав участь у шоу, то обрав би команду DOROFEEVA, тому що давно з нею знайомий і перебуває у гарних стосунках зі співачкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не вірив в себе по-справжньому", – випускники «Голосу країни» розповіли, як шоу змінило їхнє життя (LAUD, Lida Lee, Роман Сасанчин, Khayat)

Костянтин Грубич

Новий ведучий шоу «Твій день» Костянтин Грубич розказав, що з першого випуску шоу «Голос країна» із задоволенням його дивиться:

«Пам’ятаю "Голос країни", з часів, коли Руслана була у тренерському кріслі. Тоді телефонував їй, аби висловити приємні враження  від її порад та настанов. Роки йшли, змінювалися тренери, а шоу продовжує мене надихати – вражає неймовірна трансформація учасників».

ГрубичФото: Костянтин Грубич з донькою Владиславою

У попередніх сезонах шоу Костянтин Грубич вболівав за Івана Ганзеру та Олександра Клименка. Дивіться виступ Олександра Клименка під час вибору наосліп, який вразив всіх тренерів шоу "Голос країни":

Костянтин Грубич зізнався, що не бачить себе учасником «Голосу країни», тому йому важко відповісти на питання, до кого з тренерів у команду він би пішов. Проте він згадав, що давно знайомий зі Святославом Вакарчуком, і навіть розповів цікавий факт:

«У мене на передачі «Не всі вдома» відбулася прем’єра кліпу гурту «Океан Ельзи» «Там, де нас нема».

Наталія Островська

Ведуча «ТСН» Наталія Островська розповіла про свої дитячі мрії:

«Я малою мріяла співати на великій сцені, але мама сказала спробувати себе у журналістиці, бо це в мене краще виходило (посміхається). Зараз дякую їй за пораду, адже дуже люблю свою роботу, і інша мрія стати телеведучою здійснилася. А шоу “Голос країни” дає можливість повернутися у той час дитинства».

Наталія Островська

Тому, звісно, ведуча може себе уявити на місці учасників «Голосу країни». Якби їй довелося обирати, пішла б у команду до Потапа:

«Якщо уявити себе учасницею, до якої повернулися всі судді, то я б обрала Потапа, бо мені близький його яскравий темперамент».

У попередніх сезонах шоу Наталія вболівала за Олександра Клименка.

Артур Логай

Переможець шоу «Танці з зірками», актор серіалів «Дім Бобринських» та «Моя улюблена Страшко» Артур Логай розповів, що йому дуже подобається шоу «Голос країни», і в одному з перших сезонів в ньому навіть брав участь рідний дядько Артура Василь Логай (він був у команді Руслани). Сам же Артур теж колись думав спробувати свої сили на цьому шоу, адже має гарні вокальні дані, проте зазначив:

«Зараз для мене акторська професія на першому місці».

Логай АртурФото: Артур Логай з Анною Кареліною, переможці проєкту "Танці з зірками"

Якби Артур все ж взяв участь у цьому сезоні шоу, то він би обрав своїм тренером або Потапа, або Святослава Вакарчука, аргументуючи це так:

«Потап – дуже прогресивний, він на хвилі, і мені здається, з ним було б цікаво співпрацювати як з тренером. Святослав – це глиба українського року, альтернативної музики. Він дуже досвідчений, із ним теж було б дуже цікаво з вокальної, музичної точки зору».

Дивіться прем'єру шоу "Голос країни-12" вже сьогодні, 23 січня, о 21:00 на канлі 1+1:

Новини по темі