Руслан Квінта про "Голос країни": "Ми не шукаємо діапазони в октави, нам важливо, як людина відчуває музику"

Голос країни
Руслан Квінта про "Голос країни": "Ми не шукаємо діапазони в октави, нам важливо, як людина відчуває музику"

Музичний продюсер Руслан Квінта розповів, що чекати у 12 сезоні "Голосу країни".

Поділитися:

Руслан Квінта протягом багатьох років є незмінним музичним продюсером шоу "Голосу країни". Неймовірні аранжування композицій, які лунають зі сцени головного вокального шоу країни — це копітка та талановита праця музичного бенду під керівництвом Руслана Квінти. В грудні ми записали розгорнуте інтерв'ю з Русланом про те, як відбувається підготовка до шоу, про пошук талантів та ключ до успіху. Напередодні прем'єри шоу ми зустрілися знову вже на презентації 12 сезону "Голосу країни" та поговорили про те, чим особливий цей сезон з точки зору музичного продюсера. 


Прем'єра шоу "Голос країни" вже сьогодні, 23 січня о 21:00 на 1+1.
Що чекає на глядачів у першому випуску головного вокального шоу країни читайте за посиланням.
 

— Руслане, чим особливий 12-тий сезон шоу "Голос країни"?

Новий сезон насамперед особливий тим, що у нас нова тренерська панель. Харизматичні тренери, кожен з яких відчуває та відбирає учасників по-своєму. Оля Полякова шукає голоси гучні, відкриті, потужні, і в неї така ж команда – "голосисті люди". Все, що звучить трендово — у Дорофєєвої. Народні переспіви – у Вакарчука. У Потапа — між мейнстримом та музикою 80х.

Голос країни 12 тренери

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПрем'єра шоу «Голос країни»: зірки розповіли, чому чекають на це шоу та до кого з тренерів пішли б у команду

Як музичний продюсер, не можу не відзначити, що цього року учасники більш музичні, більшість із них має музичну освіту, що важливо. Проте є і самородки — "самоучки". Звичайно, з тими, хто має базову нотну грамоту працювати простіше – такі учасники часто самі пропонують різні музичні рішення, і це додає новизни, оригінальності у творчий процес.

— Руслане, а наскільки рівними є умови на сцені "Голосу країни" з огляду на те, що приходять люди, які вміють співати професійно і ті, хто ніколи не займався вокалом?

"Голос країни"— це не тільки про професійний вокал, це про те, як ти відчуваєш музику, як вона в тобі живе. Наше шоу про те, наскільки щиро і по-справжньому людина проживає стан, про який співає – наскільки це викликає емоцію у слухача. Ми не шукаємо для шоу діапазони в октави. Для нас важливо, як людина слухає музику, як вона через музику самовиражається. Коли це щиро, то це не може не вразити, зворушити. Саме про це шоу "Голос країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВолодимир Завадюк, продюсер шоу “Голос країни”: “Я сподіваюся, що цей сезон об’єднає українців навколо мрії, гордості та спільної мети і допоможе нам всім посміхатися в непростий час”

— Що важливо для участі в такому шоу, окрім музичного хисту?

Найголовніше – залишатися справжнім. Якщо ти прийшов сказати щось важливе людям від душі щиро, то треба таким залишатися. За це люблять глядачі шоу наших учасників. Тому що щирість відчувається одразу і це підкорює та закохує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Я не вірив в себе по-справжньому", – випускники «Голосу країни» розповіли, як шоу змінило їхнє життя (LAUD, Lida Lee, Роман Сасанчин, Khayat)

Новини по темі