«Це нове дихання української музики», – тренер «Голосу країни» Потап та реп-сенсація проєкту Gera Gerc у шоу «Твій день»

Голос країни
Тренер "Голосу країни" Потап та учасник його команди, репер Gera Gerc у шоу «Твій день» розповіли про бачення сучасної музики

Реп-сенсація «Голосу країни-12» Gera Gerc та його зірковий тренер Потап у шоу «Твій день» поділилися своїм баченням нової української музики.

Поділитися:

Учасник «Голосу країни», репер Gera Gerc під час другого ефіру сліпих прослуховувань розвернув крісла одразу 4-х тренерів. Своїм наставником репер очікувано обрав Потапа. Сьогодні Gera Gerc завітав до студії шоу «Твій день», а Потап долучився до розмови за допомогою відеозв’язку. Тренер та його підопічний поділилися власним баченням сучасної української музики та розповіли, що для них означає проєкт «Голос країни».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Папа, сьогодні я обираю Потапа». Єдиний учасник, що обернув усі чотири крісла у другому ефірі «Голосу країни» — хто він?

Gera Gerc зізнався, що спочатку сумнівався, чи варто пробувати свої сили на «Голосі країни», адже цей проєкт асоціюється зі співом, а не з читанням репу. Але він все ж ризикнув, і недаремно – своїм виконанням зумів розвернути крісла усіх тренерів. Дивіться, як це було:

Потап про виступ Gera Gerc на сліпих прослуховуваннях згадує:

«Я просто заслухався, це така техніка, така робота. Те, що робить Gera – це нове дихання української музики. У ХХІ столітті хіп-хоп повинен бути представлений на «Голосі країни» як оригінальний жанр. Я хочу, щоб перемагали учасники, які можуть показати різнобарвність українського співу».

Гера Герц

Gera Gerc ділиться своїми спогадами: на сліпих прослуховуваннях до нього спочатку повернулася DOROFEEVA, а вже потім, фактично на завершенні номеру, і решта тренерів. Тому репер не одразу зрозумів, що отримав запрошення до своїх команд від усіх зіркових наставників. Він розказує про свої емоції з цього приводу:

«Я був дуже здивований, було надзвичайно приємно. Класно, що до такого жанру, як хіп-хоп, в цьому сезоні «Голос країни» відкритий».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи другого ефіру (відео)

Потап же розповідає, що саме він повинен почути під час виступу, щоб його крісло розвернулося:

«Справа навіть не в нотах, а в енергії, яку людина вкладає у свій виступ. От, наприклад, такі виконавці, як Gera, для мене уособлюють «Голос країни». Це нове покоління, нове некласичне дихання. Особисто я думаю, що цей проєкт – це початок великої кар’єри Gera Gerc».

Дивіться головне вокальне шоу "Голос країни" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Як знімають новий сезон шоу, можна переглянути тут:

Новини по темі